Home Tech Maak kennis met Windows 10 opvolger Windows 11

Maak kennis met Windows 10 opvolger Windows 11

1019
DELEN
Maak-kennis-met-Windows-10-opvolger-Windows-11

Windows 11 is de opvolger van Windows 10. Overstappen kan, zeker als zakelijke gebruiker slim zijn. Lees verder.

Hoewel sommige nieuwe laptops nog met Windows 10 geleverd worden, is Windows 11 inmiddels uit. Dit nieuwe besturingssysteem, oftewel de opvolger Windows 11, brengt heel wat nieuws ter tafel waar vrijwel iedere gebruiker van kan profiteren. Windows 11 is er weer als Home versie en als Pro versie. Deze laatste is meer geschikt voor bedrijven, maar je kunt, wanneer je bijvoorbeeld zzp’er bent, deze prima gebruiken voor al jouw computerwerk. Maar wat heeft deze Windows 11 als opvolger van Windows 10 te bieden? Lees er meer over. 

Voordelen Windows 11 ten opzichte van Windows 10

Allereerst zit Windows 11 in een nieuw jasje. Deze nieuwe interface voelt meer als macOS aan en zal daardoor ook Apple gebruikers beter kunnen bevallen. De grootste voordelen ten opzichte van Windows 10 zitten volgens Microsoft in snelheid en gebruiksgemak. De snelheid kan bereikt worden doordat Windows een andere vorm van geheugenmanagement gebruikt. Hierdoor krijgen apps en programma’s die veel gebruikt worden meer prioriteit en kunnen ze beter draaien terwijl de processor bezig is. Maar de echte verschillen in snelheid zijn misschien nog wel te behalen in het gebruik, zeker voor zakelijke gebruikers.

Windows 11 als zakelijke tool

Windows 11 als zakelijke tool

Videovergaderen met Microsoft Teams heeft een vaste plek in de zakenwereld gekregen en ook in Windows 11. Zo kun je vanaf de taakbalk heel veel dingen doen met Teams. Denk aan je microfoon aan- en uitzetten, scherm delen en berichten bekijken. Dit maakt het werken anno 2021 tijdens de coronapandemie een stuk prettiger. En ook nadat covid hopelijk een keer achter ons ligt, is de verwachting dat we veel blijven videovergaderen. Ideaal dus dat Microsoft hier veel ontwikkeling in heeft gestopt.

Haal alles eruit met Office 2021

Als je Windows 11 gebruikt, dan is de stap naar Office 2021 ook slim. Je hebt dan eenheid in interface en kunt gebruik maken van alles wat dit nieuwe pakket te bieden heeft. Office 2021 is weer een eenmalig pakket, en Office 2021 kopen bij gamekeydiscounter.nl is heel voordelig. Geen reden dus om niet over te stappen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here