Home Blogs LUMZ introduceert lijn voor kantoorinrichting

LUMZ introduceert lijn voor kantoorinrichting

2208
DELEN
Kantoorinrichting

LUMZ is een eigentijdse meubelwinkel met een uitgebreide collectie. Naast een webwinkel heeft LUMZ ook een fysieke winkel. Met de showroom biedt LUMZ de mogelijkheid artikelen in het echt te komen bekijken. Ook dient de showroom perfect als plek waar je inspiratie kunt opdoen. Dit was voornamelijk gericht op de particuliere markt. Omdat LUMZ met haar tijd meegaat, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanuit de particuliere markt gaat LUMZ zich verder specialiseren in de verkoop van meubels voor de zakelijke markt, zoals kantoorinrichting, in met name mkb.

Steeds vaker krijgt LUMZ verzoeken van bedrijven om de meubels in grote aantallen te leveren. Het is niet zo verrassend dat er meer vraag komt naar stijlvolle kantoorinrichtingen. Een mooie kantoorinrichting geeft namelijk een onderscheidende uitstraling en karakter aan je bedrijf. Ook is het bewezen dat een divers ingerichte en kleurrijke ruimte de werkprestaties verbeteren. Om een gepersonaliseerde keuze te maken gaat LUMZ verschillende stijlen aanbieden in het kantoorinrichting segment.

Naast de keuze voor de meubels zelf, is het belangrijk hoe je de meubels in een ruimte neerzet. De samenwerking die LUMZ aangaat met een interieurstylist biedt hier uitkomst. De interieurstylist weet namelijk precies hoe je op een stijlvolle manier je meubels zo neerzet dat dit bijdraagt aan een goede werksfeer.

Dat een kantoor een saai en zakelijk uiterlijk moet hebben is dus verleden tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here