Home Tips Laat jouw relaties niet in de kou staan deze winter

Laat jouw relaties niet in de kou staan deze winter

784
DELEN
Laat jouw relaties niet in de kou staan deze winter

De winter kenmerkt zich door sneeuw, kou en de gezellige feestdagen. We zitten ’s avonds graag gezellig bij de open haard met een dekentje of we houden onszelf warm met een heerlijke mok chocolademelk tijdens een bezoek aan de kerstmarkt. Het wordt weer sneller donker, waardoor we meer tijd in huis doorbrengen. Dit stimuleert ons om het huis gezellig aan te kleden met leuke woonaccessoires.

Of we nou op wintersportvakantie zijn, buiten aan het schaatsen zijn of gewoon thuis op de bank zitten, niemand vindt het fijn om het koud te hebben. Zeker als het gevroren heeft, wil iedereen er lekker warm bijlopen. In deze tijd kan jij je relaties of medewerkers verrassen met een winters geschenk. Met deze top 5 ‘warme’ relatiegeschenken laat jij je relaties niet in de kou staan.

1. Mokken

Een warme beker chocolademelk, thee of koffie houdt ons warm in de winter. Gezellig met vrienden of familie in het plaatselijke lunchtentje of thuis op de bank genieten van een warme drank. Er is geen fijner gevoel dan op de bank ploffen met een dekentje en… een lekkere mok chocolademelk. Hoe leuk is het om dit gevoel te versterken met een mooie mok? Verras je relaties met een opvallende mok met een winterse print. Kies ervoor om de mok te bedrukken met de naam van de ontvanger. Op deze manier creëer jij een persoonlijk en origineel relatiegeschenk, die vol enthousiasme in ontvangst zal worden genomen.

2. Wellness artikelen

Als je aan de winter denkt dan denk je misschien niet direct aan wellness artikelen, maar hoe fijn is het om in de winter te ontspannen in een warm bad? Het koude winterweer en de korte dagen stimuleren ons niet om erop uit te gaan. Laat je relaties heerlijk ontspannen met wellness artikelen. Zo kunnen ze zich weer ‘opladen’ na een druk jaar. Of verras je relaties met een dagje wellness en geef ze direct een aantal wellness artikelen mee.

3. Fleece artikelen

Fleece artikelen

Als we aan fleece denken, dan denken we aan de winter. Fleece houdt je lekker warm en gelukkig zijn er genoeg artikelen van. Een trendy fleece muts, sjaal, handschoenen of een deken… je relaties hoeven in ieder geval geen kou te leiden. Fleece kan ook ter promotie worden ingezet. Zo kunnen we bijvoorbeeld mutsen borduren naar wens. Een muts valt op en met een mooie bedrukking is hij helemaal af.

4. IJskrabbers

Het heeft gevroren, je loopt naar de auto en ziet dat de ruiten bevroren zijn. Een ijskrabber is op zo’n moment je beste vriend. IJskrabbers zijn het ideale geschenk om in te zetten namens werkgevers. Op deze manier zorg jij als werkgever ervoor dat de medewerkers nooit meer te laat op kantoor aankomen. Wil je meer tips over hoe je goed voorbereid de weg op kan gaan? Lees dan dit artikel.

5. Sfeer- en interieuraccessoires

Tijdens de koude en korte winterdagen bevinden we ons veel binnenshuis. Voornamelijk vrouwen vinden het leuk om aan de slag te gaan met het inrichten van het huis. De winter is hier een geschikte periode voor. Sfeer- en interieuraccessoires zijn een leuke toevoeging aan een kerstpakket. Denk hierbij aan kaarsen, fotolijsten, lampen en woonaccessoires.

De winter is een geschikte periode voor de inzet van relatiegeschenken. Kies voor typische relatiegeschenken zoals fleece artikelen en ijskrabbers, óf originele geschenken zoals wellness artikelen en woonaccessoires.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here