Home Tips Laat jouw bedrijf zien: op deze manieren kun je jouw logo weergeven

Laat jouw bedrijf zien: op deze manieren kun je jouw logo weergeven

634
DELEN
Laat jouw bedrijf zien op deze manieren kun je jouw logo weergeven

Het is slim om voor een bedrijf een helder, mooi en herkenbaar logo te kiezen. Misschien heb je je logo zelf ontworpen, of heb je hierbij de hulp van een bureau ingeschakeld. Als je logo er eenmaal is, is het zaak om ‘m op zoveel mogelijk plekken te laten zien! Hoe je dat voor elkaar krijgt? We delen onze ideeën!

Logo online laten zien

De online wereld is uiteraard van groot belang voor je business. Zorg dan ook dat je hier volop aanwezig bent! Richt een mooie website in, waarbij je je logo bovenaan iedere pagina in beeld plaatst. Dit maakt direct dat je logo herkend wordt, aangezien je sitebezoekers ‘m op meerdere pagina’s tegenkomen. Ook op social media kun je je logo inzetten. Denk er bijvoorbeeld aan om je logo als profielfoto in te stellen. Zo is je logo vaak in beeld. En mochten andere bedrijven jouw bedrijf vermelden, bijvoorbeeld op hun website, kun je altijd vragen of je logo erbij kan worden geplaatst.

Deurmat bedrukken

Heb je een bedrijfspand? Dan is het ook absoluut van belang om hier je logo terug te laten komen! Dat begint al bij de ingang naar je bedrijfsruimte. Zorg dat je teamleden én je klanten je bedrijf meteen kunnen herkennen, door een deurmat met logo voor de deur te plaatsen. Je kunt eenvoudig een deurmat bedrukken, met jouw logo erop. Een deurmat bedrukken voor je bedrijf maakt dat je bedrijfsruimte zakelijk en professioneel overkomt, aangezien je aandacht steekt in de verzorging. Een kwalitatieve deurmat blijft mooi, zodat je er lang plezier aan kunt beleven.

Logo aan de wand

Logo aan de wand

We blijven nog even in het bedrijfspand hangen. Ook aan de muur kun je je logo beeldig weergeven! Druk je logo op bijvoorbeeld plexiglas of forex, in de gewenste grootte. Je kunt zo’n plaat ophangen bij de ingang, in de kantine of in de kantoortuin. Mocht je niet kunnen kiezen, is het uiteraard tevens een optie om het logo op verschillende locaties aan de wand te plaatsen. Als de plaat goed in het zicht hangt, op een plek waar veel mensen voorbijkomen, vallen er veel ogen voor. Dit zorgt dan ook weer voor meer herkenning voor een bedrijfslogo.

Materialen met logo erop

Het staat goed om de materialen die in gebruik zijn in je bedrijf te voorzien van het logo. Dit ligt er een beetje aan in welke branche je opereert. Misschien stuur je veel pakketten op. Kies er in dat geval voor om het verpakkingsmateriaal van een logo te voorzien. Ook stickers met het logo erop komen van pas. Denk verder binnen de kantoorruimte aan het plaatsen van je logo op pennen en kladblokken – spullen die vaak in gebruik zijn. Daar heb je baat bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here