Home Tips Kies de juiste bedrijfskleding met deze 4 tips!

Kies de juiste bedrijfskleding met deze 4 tips!

653
DELEN
Kies de juiste bedrijfskleding met deze 4 tips!

Menig bedrijf in Nederland zorgt ervoor dat het personeel in bedrijfskleding loopt. Dit is bijvoorbeeld op de bouw het geval, maar ook in de industrie. Ook mensen die productiewerk uitvoeren of in een magazijn werken, dragen vaak bedrijfskleding. Dankzij deze kleding kan jouw personeel veilig werken. Ben jij nog op zoek naar bedrijfskleding voor jouw medewerkers? Deze 4 tips komen vast en zeker van pas bij het uitzoeken.

1. Voldoet de kleding aan de geldende eisen binnen jouw branche?

Bedrijfskleding is er vandaag de dag in allerlei verschillende soorten en maten. Hierdoor denk jij mogelijk dat het niet lastig is om werkkleren te vinden. Toch is het meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Binnen sommige branches moet de kleding namelijk aan bepaalde eisen voldoen. Dit is bijvoorbeeld het geval binnen branches waar zwaar lichamelijk werk wordt verricht. In dat geval moet werkkleding bijvoorbeeld stevig en duurzaam zijn. Daarnaast is de pasvorm belangrijk. Zoek je bijvoorbeeld een werktrui? Let er dan goed op dat deze niet voor beperkingen zorgt in het bewegen. Koop de werkkleding pas wanneer je zeker weet dat deze aan de eisen binnen jouw branche voldoet.

2. Zit de bedrijfskleding lekker?

Zit de bedrijfskleding lekker

De voornaamste reden om bedrijfskleding te kopen, is omdat deze kleren bescherming bieden. Veiligheid is inderdaad belangrijk, maar er speelt meer mee. Zo moet de kleding bijvoorbeeld ook lekker zitten. Zoals we hierboven al aanhaalden, moet bedrijfskleding allereerst een goede pasvorm hebben. Op deze manier word jij niet beperkt in jouw doen en laten wanneer je dergelijke kleren draagt.

Het is daarnaast belangrijk dat werkkleding lekker zit. Je draagt het namelijk de hele dag. Kun jij er niet prettig in werken? Dan ga jij je eraan irriteren. Dit is niet de bedoeling. Pas bedrijfskleding daarom altijd eerst aan voordat je het koopt. Je ervaart zo hoe de kleding zit en weet direct of het materiaal iets voor jou is.

3. Is de kwaliteit goed?

Het is wel zo prettig als jouw bedrijfskleding lekker zit. Daarnaast moeten de kleren ook van goede kwaliteit zijn. Denk niet dat dit bij werkkleren standaard het geval is. Nee, want er zit nogal wat verschil in de kwaliteit van bedrijfskleding. Kies je voor goedkope bedrijfskleding? Dan moet je deze vaak eerder vervangen. Goedkope werkkleren zijn doorgaans namelijk van mindere kwaliteit dan de duurdere kleding. Richt je daarom niet alleen maar tot de prijs wanneer je op zoek bent naar bedrijfskleding, maar kijk ook naar de kwaliteit.

4. Behoort bedrukken tot de mogelijkheden?

Kwaliteit, comfort en bescherming zijn de belangrijkste redenen om bedrijfskleding te kopen. Toch raden wij jou aan om ook te bekijken of de kleding te bedrukken is. Bedrijfskleding bedrukken bij Proforto brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo kun jij de kleren bijvoorbeeld voorzien van de naam en/of het logo van jouw bedrijf. Op deze manier zorg je voor herkenbaarheid. Zien voorbijgangers jouw personeel werken? Dan weten ze direct om welk bedrijf het gaat. Door de kleding te bedrukken zorg jij dus eigenlijk voor een extra stukje reclame voor jouw bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here