Home Blogs Je bedrijf door laten groeien met digitaal adverteren

Je bedrijf door laten groeien met digitaal adverteren

16
DELEN
Wat zijn de beste media om te adverteren

We zijn allemaal wel bekend met de online advertenties die voorbij komen wanneer je over het internet surft. Je denkt misschien niet altijd aandacht te schenken aan de bewegende beelden of pakkende teksten, maar niets is minder waar. Ons brein slaat advertenties hartstikke goed op. Het is dan ook niet zo gek dat digitaal adverteren steeds populairder wordt. Digitaal adverteren is dé manier om digitale doelstellingen te behalen en eigenlijk onmisbaar in de groei van een bedrijf. Dat is dan ook een van de vele redenen om als bedrijf te beginnen met digitaal adverteren. In dit artikel leggen we uit wat je allemaal moet weten voordat je begint met digitaal adverteren en waar je terecht kunt voor de beste ondersteuning en adviezen.

Dit moet je weten over digitaal adverteren

Digitaal adverteren is het betaald promoten van een product of dienst op – je raadt het al – het internet. Dat doe je natuurlijk om het voor elkaar te krijgen dat de doelgroep van jouw bedrijf bepaalde acties onderneemt. Nog simpeler gezegd zorg je ervoor dat iemand op het internet bij jouw bedrijf terechtkomt door middel van een online advertentie. Digitaal adverteren kan verschillende doeleinden hebben. Zo kun je als bedrijf meer leads voor verkopen willen genereren. Daarnaast kan een bedrijf meer online omzet verlangen. Een veelvoorkomend doel is het verhogen van het aantal online winkel bezoeken. Iedereen weet natuurlijk dat meer winkelbezoeken gelijk staan aan meer verkoop. Maar je kunt met digitaal adverteren ook meer merkbekendheid voor een bedrijf, de producten of diensten creëren. Om de gestelde doelen daadwerkelijk te behalen met digitaal adverteren is het wel belangrijk dat er een online marketingstrategie wordt opgesteld. Deze moet natuurlijk volledig aansluiten op de doelstellingen van jouw bedrijf of jouw diensten. Gelukkig kun je hier hulp bij krijgen.

Waar kun je dan terecht voor hulp bij digitaal adverteren?

De Nieuwe Zaak is een e-commerce bureau waar elk bedrijf terecht kan voor alles rondom digitaal adverteren en meer. Het e-commerce bureau helpt bijvoorbeeld startende ondernemers of gevestigde bedrijven met digitale dilemma’s en vraagstukken rondom digitale transformatie, e-commerce en marketing. De digitale mogelijkheden kunnen soms veel verwarring en afstand scheppen, maar het is juist belangrijk om digitale kansen te benutten voor de groei van je bedrijf. Daar springt De Nieuwe Zaak bij. Je bedrijf wordt door een van experts ondersteunt om alle digitale doelstellingen met bijvoorbeeld digitaal adverteren te verwezenlijken. Het zwaartepunt ligt bij De Nieuwe Zaak bij data-gedreven en resultaatgerichte begeleiding. Voorbeelden van bedrijven die De Nieuwe Zaak begeleidt, zijn groothandels, merkfabrikanten, retailers en zakelijke dienstverleners. Voor ondersteuning bij digitaal adverteren, performance marketing en nog veel meer e-commerce adviezen kun je bij De Nieuwe Zaak terecht.