Home Blogs Een jaarsalaris verdienen door te gokken op het Songfestival

Een jaarsalaris verdienen door te gokken op het Songfestival

2522
DELEN
songfestival verdienen

Wat doe je als je het hele jaar door lekker wilt luieren op een zonnig strand of elke dag wilt kunnen genieten van je hobby? Je zou eens een gokje kunnen wagen bij een online casino, zoals Quasar Gaming, om een progressieve jackpot van een paar miljoen binnen te slepen. Je kunt ook een flink pakket staatsloten kopen en hopen op de hoofdprijs. Goede opties om in één klap zo rijk te zijn dat je niet meer hoeft te werken. Maar wist jij dat het ook mogelijk is om een jaarsalaris te verdienen door te gokken op het Songfestival?

Slim wedden op deelnemers aan het Songfestival

Het Songfestival van 2017 ligt net achter ons en ook deze 62ste editie zijn er weer heel wat mensen een jaarsalaris of meer rijker geworden door te wedden op zaken die te maken hebben met het Songfestival. Het Eurovisiesongfestival blijkt ideaal om in een paar weekjes tijd veel geld mee te kunnen verdienen. Een aantal actieve wedders heeft een boekje open geslagen over het wedden op het Songfestival en gaf hierbij te kennen dat zij daadwerkelijk een heel jaar leven door geld in te zetten opdeelnemers.

Waar kun je op wedden?

Je kunt op heel veel zaken wedden als het gaat om het Songfestival. Het begint allemaal al bij de voorrondes. Je kunt inzetten op de landen waarvan jij denkt dat ze doorgaan naar de finale. Tijdens het Songfestival kun je niet alleen wedden op het land dat volgens jou gaat winnen, maar je kunt ook meer gedetailleerd wedden. Zo is het een optie om te wedden welke landen 12 punten geven aan een bepaald nummer of je kunt wedden op welk land de minste punten weet binnen te slepen. Het is zelfs mogelijk om geld in te zetten op hoeveel punten er aan welk land worden uitgegeven door een bepaald land. Je kunt je voorstellen dat er hier nogal wat geld in omgaat.

Veel onderzoek naar alle landen

De professionals kunnen duizenden euro’s binnenhalen in de aanloop naar het Songfestival en tijdens de finale, maar zij hebben hier ook wel wat werk aan gehad. Het is belangrijk om het hele jaar door onderzoeken te doen naar de deelnemende landen. Zo gaven de professionals aan dat Nederland vaak minimaal één punt aan Armenië geeft, omdat er zo veel Armeniërs in Nederland wonen. Deze mensen stemmen op hun thuisland. Ook wordt er gekeken naar buurlanden en de onderlinge banden, naar resultaten uit het verleden en natuurlijk ook naar de kracht van het liedje zelf. Kortom, goed geld verdienen door te gokken op het Songfestival is nog niet zo makkelijk.  Je moet je echt verdiepen in alle zaken die ermee te maken hebben en dit kost vanzelfsprekend veel tijd.

Beleggen is natuurlijk ook een optie

Wedden op het Songfestival kan heel goed voor je uitpakken, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Het kost veel tijd en energie om uit te puzzelen hoe het zal gaan lopen en zekerheid heb je eigenlijk nooit. Een andere optie is natuurlijk beleggen. Eerder hebben wij je tips gegeven voor beleggen voor ondernemers. Ook bij beleggen is het namelijk zo dat je goed moet weten wat je doet om er financieel écht goed van te kunnen profiteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here