Home Tech iPhone 12 launch: zo heb je het toestel snel in huis!

iPhone 12 launch: zo heb je het toestel snel in huis!

650
DELEN
iPhone 12 launch zo heb je het toestel snel in huis!

Wil jij je personeel verrassen met een van de beste telefoons van dit moment? Ben je op zoek naar een toestel, die past bij je rol als manager? In beide gevallen is de iPhone 12 het overwegen waard! Dit toestel werd op 13 oktober uitgebracht door Apple en lijkt een hit te gaan worden. Op verschillende punten is de smartphone verbeterd ten opzichte van het model dat Apple vorig jaar op de markt bracht. Een van de punten die hierbij direct opvalt, is de vlakke zijkant van de iPhone 12. Het geeft het toestel een hele zakelijke en strakke uitstraling!

Tip: pre-order een iPhone 12, om het toestel op korte termijn in huis te hebben. Het bestellen van het toestel is mogelijk sinds 16 oktober. De verwachting is dat het apparaat begin november naar Nederland komt. 

Keuze uit vier verschillende modellen

Bij de aankoop van een iPhone 12 heb je de keuze uit vier verschillende modellen. Kies voor de iPhone 12 Mini, wanneer je op zoek bent naar een compact en licht model. Het toestel wijkt met een formaat van 5.4 inch af van veel andere mobiele telefoons, die de laatste jaren geproduceerd zijn. Vaak leken toestellen steeds groter te moeten zijn! Daar waar je het toestel wellicht liever compact houdt en combineert met een iPad of laptop.

Ben je juist op zoek naar een telefoon om documenten te lezen en bewerken? In dat geval past de iPhone 12 Pro Max beter bij je. Dit is de grootste smartphone die Apple de laatste jaren produceerde. Het model heeft een formaat van 6.7 inch. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn ten opzichte van hun voorganger niet veranderd in formaat. 

Snellere processor in de iPhone 12

Snellere processor in de iPhone 12

Je wilt snel kunnen schakelen tussen apps. Evenals dat het prettig is, om kort na elkaar foto’s te kunnen schieten. Met de iPhone 12 zijn haperingen bij het wisselen tussen apps verleden tijd. Het toestel is uitgevoerd met de verbeterde A14 Bionic chipset. Niet alleen komt deze chipset van pas bij het wisselen tussen apps. Ook biedt dit je het voordeel, dat er steeds meer uit AR-toepassingen gehaald kan worden. AR-toepassingen hebben, net als bijvoorbeeld VR-toepassingen, de toekomst! 

Verbeterde camera in de Pro-serie

De iPhone 12 Pro en de -Pro Max zijn voorzien van de LiDAR-sensor. Wanneer je de productpresentaties van Apple dit jaar gevolgd hebt, weet je wellicht dat deze sensor ook in de nieuwste iPad Pro zit. Met deze lens krijgen foto’s en video’s nog meer diepte. Net als de vernieuwde processor in de iPhone 12, komt ook deze extra dieptesensor van pas bij AR-toepassingen. Reden genoeg om voor de Pro-serie te kiezen, wanneer je regelmatig met AR-apps werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here