Home Lifestyle Internationale carrière als finance professional? Deze opleidingen komen van pas!

Internationale carrière als finance professional? Deze opleidingen komen van pas!

1405
DELEN
Internationale carrière als finance professional Deze opleidingen komen van pas!

Wil jij graag de stap naar het buitenland maken als finance professional? Dan is het van belang dat je in het bezit bent van de juiste vaardigheden om ook buiten de landsgrenzen indruk te maken. We bespreken drie opleiding die van pas kunnen komen als je de ambitie hebt om internationaal aan de slag te gaan als finance professional.

Certified Management Accountant (CMA)

Financials die in het bezit zijn van een bachelor- of masterdiploma en zowel interesse als ambitie hebben in Business Control, Financial Planning and Analysis of Management Accounting kunnen hun CMA-certificaat behalen. CMA staat voor Certified Management Accountant en is in feite de internationale variant van de Register Controllersopleiding (RC). Met het CMA-certificaat kun je als finance professional aantonen dat je de benodigde vaardigheden op het gebied van accounting en financieel management bezit die vandaag de dag relevant zijn. Het behalen van het certificaat is mogelijk met behulp van doorlopende scholing, het opbouwen van werkervaring én het afleggen van een streng tweedelig examen. Je kunt de opleiding CMA in Amsterdam volgen.

Business English

In het internationale zakenleven is het Engels vaak de lingua franca. Dat is zeker ook van toepassing op business en finance professionals. Een gemiddelde vaardigheid in de Engelste taal is vaak onvoldoende om je staande te houden en professioneel over te komen. Daarnaast vergt ‘zakelijk’ Engels specifieke vaardigheden die je niet zomaar op de middelbare school leert. Om als finance professional je Engels naar een hoger, zakelijk niveau te tillen, is het daarom zeer verstandig om een cursus Business English te volgen. Dat stelt je in staat om in de toekomst internationale vergaderingen te organiseren, voorstellen te presenteren, te onderhandelen en te netwerken op conferenties.

Business Partnering

Business Partnering

In de zakenwereld sta je er nooit alleen voor. Samenwerking is van groot belang. Daarvoor moet je vaardig zijn in je omgang met anderen terwijl je gesterkt wordt door zakelijk inzicht. Ook kan het nodig zijn om aan je leidinggevende en probleemoplossende vaardigheden te werken evenals aan het maken van de juiste beslissingen, zodat jij het voortouw kunt nemen. Met deze vaardigheden maak je jezelf extra relevant binnen je organisatie, maar ook in samenwerkingen met andere organisaties. De opleiding Business Partnering traint je op de noodzakelijke vaardigheden.

Interesse in het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden om een sterke finance professional te worden die het internationaal kan gaan maken? Alle bovenstaande opleidingen kunnen gevolgd worden bij Staan Academy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here