Home Blogs Internationale afspraak? Dit is waarom je met de trein moet reizen!

Internationale afspraak? Dit is waarom je met de trein moet reizen!

1050
DELEN
Internationale trein

Het kan voorkomen dat je voor je werk een afspraak in moet plannen. Normaal gesproken is dit niet zo’n probleem: je stelt voor om ergens koffie te gaan drinken en je bespreekt je plan van aanpak. Maar wat als het nu gaat om een internationale afspraak? Moet je hiervoor helemaal met het vliegtuig? Nee, er is namelijk een veel beter advies. Dit is om de trein te pakken. Laten we eens bekijken wat nu eigenlijk de redenen zijn waarom een ritje met de trein de uitgelezen mogelijkheid is om een internationale afspraak te organiseren.

1. Er is minder snel kans op vertraging

De meeste mensen die te maken krijgen met een internationale afspraak voor het werk zullen toch bepaalde deadlines en agenda’s moeten volgen. Dit zorgt er dan ook voor dat je niet veel speelruimte hebt als het aankomt op mogelijke vertragingen. Bij een vliegtuig zal een vertraging of een geannuleerde vlucht al snel zorgen voor enkele uren achterstand, niet waar je op zit te wachten. Bij de trein daarentegen heb je dit probleem veel minder, deze rijden namelijk vrijwel altijd stipt op tijd. Door er dus voor te kiezen om internationale treintickets te kopen in plaats van vliegtickets hoef je je nooit meer zorgen te maken over de draag of je op tijd zal komen.

2. Het is comfortabeler

Tenzij je kiest voor een super de luxe business class is het vliegtuig niet bepaald een prettige manier om te reizen. De stoeltjes zijn vaak veel te klein, het is er niet stil en je krijgt onderweg ook nog eens last van turbulentie. Wanneer je een lange vlucht moet maken kan dit ervoor zorgen dat je al kapot bent voordat je aankomt, niet bepaald een goed begin van een afspraak. Een trein is dan ook de ideale middenweg, dit vervoersmiddel biedt immers een stuk meer gemak tijdens het reizen. Stoelen waar je lekker in kunt wegdommelen en geen herrie meer van de motoren op de achtergrond.

3. Je bent duurzaam bezig

Duurzaamheid speelt vandaag de dag een super belangrijk thema in onze maatschappij. Door ervoor te kiezen om met de trein te gaan zal jij jouw CO2 voetafdruk op de aarde aanzienlijk doen verminderen. Middels deze duurzame manier van vervoeren zal je je dan ook niet schuldig hoeven te voelen over je uitstoop. Vliegreizen mogen dan goedkoop zijn, maar ze zijn verre van duurzaam. De uitstoot van de brandstof in combinatie met het vele onderhoud zorgt ervoor dat er heel wat energie zit in het laten vliegen van een vliegtuig.

Treinreizen plannen met deze treinplanner zou iets zijn wat iedereen eens moet proberen. Voor iedereen die te maken krijgt met zakelijke reisjes in het buitenland is een treinreis de beste manier om op de plaats van bestemming te komen. Plus, tijdens het reizen zelf zie je natuurlijk ook nog eens een hele hoop van het prachtige landschap waar je doorheen rijdt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here