Home Blogs Ice Watch

Ice Watch

2298
DELEN
Man in suit fixing his tie.

Overal zie je mensen van alle leeftijden rondlopen met een kleurrijk en trendy horloge. De ICE-Watch uit België is wereldwijd immens populair geworden sinds de start in 2007. Ze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags leven en je herkent ze uit duizenden. Ze vallen op, zonder met je kleding of andere accessoires te vloeken. Of je nu op zoek bent naar een ICE-Watch voor jezelf of voor je kinderen, er is altijd wel iets wat jouw outfit op kan fleuren. Op Horloge.be vind je de volledige collectie.

KIDS Collection

Zo is er voor kinderen een speciale KIDS collection, met kleurrijke horloges met een vrolijke uitstraling. Van felgroen tot paars, roze of gewoon wit, het assortiment bevat alle combinaties die kinderen leuk vinden. Binnen het aanbod voor kinderen vind je over het algemeen twee soorten, de Ice-Mini horloges en de Ice-Ola horloges. De Ice-Mini horloges lijken qua vorm op de bekende horloges voor volwassenen, maar dan met vrolijke kleurencombinaties met een plastic kast en rubber band. De Ice-Ola horloges hebben een rubber kast en band, welke vloeiend in elkaar overlopen.

ICE Collection

De Ice-Ola horloges lijken veel op de horloges uit de ICE collection, hoewel deze laatste met name voor trendy tieners en volwassenen aantrekkelijk zijn. De horloges zijn er in mooie kleuren en met mooi afgewerkte kasten, waarbij de cijfers zijn vervangen door strepen of vormen, zoals hartjes. Voor ieder jaargetijde zijn speciale horloges ontwikkeld, die goed kleuren bij hoe de natuur er op dat moment ongeveer uitziet.

SILI Collection

Een volwassene versie van de Ice-Mini horloges zijn te vinden in de SILI collection. Deze zijn voorzien van een siliconen band, waardoor ze erg comfortabel zijn. Deze zien er geweldig uit in veel verschillende kleuren. Of je ze nu in groot, medium of klein formaat draagt, ze zien er altijd even trendy uit.

CITY en TIME

Daarnaast zijn er nog de CITY en TIME collections. Deze horloges zijn minder onderscheidend dan de andere lijnen, maar niet minder mooi. Bij de TIME horloges wordt met name veel gebruik gemaakt van warme stadse kleuren, terwijl de CITY horloges zich kenmerken door een strak design in vooral zilver, goud en zwart. Met al deze mogelijkheden is er dus voor iedereen wel een geschikte Ice Watch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here