Home Geen categorie Huwelijkscadeau geven: aan welke opties kun je denken?

Huwelijkscadeau geven: aan welke opties kun je denken?

571
DELEN
Huwelijkscadeau geven: aan welke opties kun je denken?

Ben je als gast aanwezig op een huwelijk? Wat een mooi vooruitzicht! Bij veel bruiloften is het gebruikelijk om als gast een cadeau te geven aan het paar. Waar kun je precies aan denken als het aankomt op een mooi cadeau? In dit artikel vind je inspiratie: we leggen verschillende ideeën aan je voor!

Foto’s als herinnering

Een foto spreekt als herinnering! Daarom wordt er vaker voor gekozen om een cadeau met foto’s te geven aan het bruidspaar. Maak bijvoorbeeld een fotoboek met daarin foto’s van allerlei dierbare herinneringen, het liefst met leuke bijschriften ernaast. Of kies één mooie foto uit, en laat ‘m afdrukken voor aan de muur. Je kunt een foto afdrukken op Forex: denk aan een groepsfoto van de vriendengroep of familie. Of denk er juist aan om een foto van het bruidspaar te laten printen. Ook op Dibond platen krijg je een fraai resultaat. Dat cadeau gaat schitteren aan de wand!

Iets leuks voor in huis

Iets leuks voor in huis

We blijven nog even in het thema van woondecoratie hangen: er is natuurlijk meer om aan te denken. Zeker als het stel ook nog maar net samenwoont of net is verhuisd naar een nieuwe woning, is het leuk om iets voor in huis te geven. Denk aan een mooi beeldje of een grote kamerplant!

Doe-cadeau geven

Als het bruidspaar graag op pad gaat, kun je een doe-cadeau geven. Trakteer het stel bijvoorbeeld op een dagje naar de sauna, of zelfs op een weekendje weg. Je kunt er tevens voor kiezen om het doe-cadeau in groepsverband te doen. Ga met z’n allen uiteten, of kies voor een high tea.

Liefde gaat door de maag: eten of drinken

Aangezien liefde door de maag gaat, is het ook tof om eten of drinken te geven aan het paar. Je kunt een heerlijk ontbijt samenstellen, waar het koppel al de volgende ochtend van kan genieten. Luxe chocolade scoort tevens punten. Ook een mooie fles drank is een goede optie, als je de smaak van de ontvanger goed kent.

Mooi boek

Als het stel van lezen houdt, is het bijzonder om een passend boek te geven. Een boek is immers een blijvend cadeau: hier gaan ze nog lang plezier van hebben. Geef een boek in het thema van de liefde, om helemaal op het feest aan te sluiten.

Geld als cadeau

Ten slotte is het ook een prima idee om geld als cadeau te geven bij een bruiloft, waar je bijvoorbeeld een leuk kaartje bij schrijft. Soms is dit zelfs de wens van het koppel – het zal in dat geval in de uitnodiging staan. Een trouwerij is immers een behoorlijke investering: zo kun je het stel een beetje bijstaan in de organisatie van hun mooie dag. En ze kunnen het uiteraard ook goed gebruiken op hun huwelijksreis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here