Home Online Marketing Hoger komen in de zoekresultaten van Google?

Hoger komen in de zoekresultaten van Google?

1055
DELEN
Hoger komen in de zoekresultaten van Google

Als je zelf zoekt op Google is de kans erg groot dat je voor het bovenste resultaat gaat, het is immers het eerste dat je ziet en je gaat ervan uit dat het ook de meest relevante website is voor jouw zoekopdracht. En dat is ook zo, daarom is het ook zo belangrijk om hoog in de zoekresultaten te komen. Als je erg laag in de zoekresultaten komt te staan is dat vergelijkbaar met een poster in een abri waar drie andere posters voor zijn gehangen. Je bent er wel, maar niemand ziet je. In deze blog leggen we je uit hoe je hoog in de zoekresultaten kunt komen en dus goed zichtbaar kunt zijn met jouw website.

Stijgen in de zoekresultaten

Om hoger in de zoekresultaten te komen zet je Search Engine Optimization in. Google en andere zoekmachines beoordelen jouw website namelijk op een groot aantal criteria. Een van de belangrijkste daarvan is gebaseerd op de zoekwoorden. Als je weet welke termen en dus welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw onderneming, product of dienst, kun je een zoekwoordenonderzoek doen. Daarmee kijk je naar de waarde die Google hecht aan jouw zoekterm en aan het volume dat het je op zal leveren. Dus hoeveel mensen zoeken op die term en hoeveel concurrentie heb je? Deze woorden laat je vervolgens op belangrijke plekken terugkomen op je website, zodat Google weet dat dit is waar jij je me bezig houdt. Daarnaast zijn er nog een aantal punten waarmee je je score in Google kunt verbeteren. Zo is de gebruiksvriendelijkheid op je website een belangrijk onderdeel. Hoe logisch en hoe makkelijk is je website opgebouwd? Kan de klant simpel navigeren en doorklikken om daar te komen waar hij wil komen? Tot slot is het ook goed voor je score als je genoemd wordt op andere websites, dit heet linkbuilding. Dit kun je op meerdere manieren inzetten en het komt er uiteindelijk op neer dat Google jou een bepaalde autoriteit toekent doordat je genoemd wordt op andere betrouwbare websites.

Hulp nodig?

Hulp nodig seo

Begint het jou nu allemaal een beetje te duizelen met al die termen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is er gelukkig genoeg hulp beschikbaar om jou te helpen hoger in Google te komen. Een bureau dat je hierbij kan helpen is het online marketingbureau Traffic Today. Zij hebben specialisten in dienst die jou stap voor stap bij kunnen staan in het inzetten van de juiste middelen om hoger te komen in de zoekresultaten. En natuurlijk helpen ze je ook graag verder met de rest van je online marketing. Neem gerust eens een kijkje op de website van Traffic Today en maak een afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here