Home Tips Het gemak van het huren van duurzame bedrijfskleding

Het gemak van het huren van duurzame bedrijfskleding

906
DELEN
Het gemak van het huren van duurzame bedrijfskleding

Uitstraling

Je herkent een bedrijf en waar het voor staat aan de uitstraling en het gedrag van haar werknemers. Onbewust let je op de bedrijfskleding die ze dragen en of deze kleding schoon en onberispelijk is. Natuurlijk hangt het wel van de branche af. Een schilder heeft hoogstwaarschijnlijk wel een kleurenpalet aan vlekken in zijn kleding zitten. Een medewerker van een cleanroom daarentegen ziet er als het goed is brandschoon uit. De uitstraling van je personeelslid bepaalt mede hoe een potentiële klant naar je bedrijf kijkt. Die eerste indruk bepaalt veel in de komende relatie met die klant. Tel daarbij op dat het onderwerp duurzaamheid tegenwoordig een belangrijk gegeven is en je beseft je dat je hier nog veel kunt winnen.

Huren duurzame bedrijfskleding

Je beseft het je misschien niet direct, maar die belangrijke werkkleding waar je medewerkers in rondlopen kan zowel sterk, representatief en prima recyclebaar zijn. Deze duurzame bedrijfskleding is uitstekend geschikt om iedereen bewust te maken van de noodzaak schoon en met zuinigheid te werken. Deze kleding, die gewassen en onderhouden wordt door Elis Nederland, is namelijk gemaakt om lang mee te gaan. Langer dan de casual kledingstukken die je in een winkel vindt. En het is helemaal interessant wanneer je je realiseert dat bedrijfskleding huren weer een kopzorg minder is. Want vanaf de levering van de duurzame bedrijfskleding tot aan de uiteindelijke inname, na jaren van intensief gebruik, verleent Elis je alle service. Heb je advies nodig als er moeilijk uitwasbare vlekken in de kleding komt? Of als je een nieuwe werknemer in dienst hebt die ruim twee meter lang is en aangepaste kledij nodig heeft? Of je wilt weten hoe je elke dag in schone en frisse werkkleding kunt werken. Elis regelt het voor je en geeft advies. Het gehele traject wordt door de specialisten van Elis geleid.

Veiligheid en efficiency

Voor jouw business is gehuurde bedrijfskleding interessant omdat je met Elis start met een goed adviesgesprek. Haar adviseurs gaan met je om tafel en bepalen samen met jou wat je wilt. Omdat je geregeld audits hebt, waar er speciaal op goede en veilige bedrijfskleding wordt gelet, is alleen kwaliteit acceptabel. Je voldoet tegelijkertijd aan de vereisten van duurzaamheid omdat je weet dat Elis zo efficiënt mogelijk omgaat met water, energie en chemicaliën tijdens het wassen en eventueel herstellen van je kleding.

Totaaloplossing

Behalve dat je met het huren van bedrijfskleding bijdraagt aan een betere wereld is er nog een ander belangrijk voordeel. Je weet namelijk ook dat je met de totaaloplossingen met betrekking tot bedrijfskleding meer tijd overhoudt voor je business. Je hoeft niet zelf je kleding te onderhouden en te wassen. Dit wordt voor je gedaan. Dat is ook deel van de missie van Elis, zodat jij je kan richten op je corebusiness en de dagelijkse werkzaamheden. Je verzamelt de gedragen bedrijfskleding en een team van serviceverleners haalt het bij je op. Schone kleding laten ze bij je achter en deze wordt direct verdeeld onder je medewerkers. Iedereen kan weer door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here