Home Tips Gestegen prijzen zakelijk vastgoed vragen om creatieve oplossingen

Gestegen prijzen zakelijk vastgoed vragen om creatieve oplossingen

366
DELEN
Gestegen prijzen zakelijk vastgoed vragen om creatieve oplossingen

Bedrijfsmatige ver-, aan- of nieuwbouw is tegenwoordige een kostbare onderneming. Gezien de voortdurende stijging van prijzen voor bouwmaterialen en de toegenomen kosten van transacties binnen het zakelijk onroerend goed, wordt de vraag naar creatieve oplossingen voor ruimtelijke problemen alleen maar groter. Flexibel kunnen reageren op een snel veranderende markt is een ander probleem dat regelmatig om de hoek komt kijken. Zoeken naar antwoorden buiten de traditionele mogelijkheden om laat zien dat een opslagtent niet alleen een tijdelijke oplossing kan bieden.

Flexibel en volwaardig

De opslagtent blijkt ook semi-permanent of zelfs permanent bijzonder goed te voldoen aan het toch best wel uitgebreide wensenpakket van veel ondernemers, want de opslagtent is al lang niet altijd meer een echte tent. Modulaire elementen, al dan niet geïsoleerd, vormen de basis van een flink aantal mogelijke toepassingen. Loodsen voor opslag, tijdelijke winkelruimte, semi-permanente kantoor- of kantineruimtes, serres ter uitbreiding van bijvoorbeeld horecagelegenheden of als overkapping van buitenwerkzaamheden tijdens bouw of onderhoud, het is slechts een greep uit de gebruiksmogelijkheden van de moderne opslagtent.

Slagvaardige toepassingen

Op een traditionele manier het bedrijf aanpassen kan een kostbare en tijdrovende aangelegenheid zijn. Daarnaast zijn veelal vergunningen nodig en in niet iedere gemeente kunt u daarvoor op medewerking rekenen, daarnaast zijn ook die prijzen gestegen. Dit is nog zo’n voordeel van een opslagtent. Geplaatst op eigen terrein is meestal geen vergunning nodig. Of een opslagtent een tijdelijk of een meer permanente toepassing krijgt is niet zozeer van belang, plaatsing is snel te regelen. Vanaf de tekentafel waar de wensen in kaart gebracht worden, tot de levering, het opzetten, aansluiten van voorzieningen en zelfs het onderhoud is er een aanspreekpunt. Tussentijdse aanpassingen zijn ook geen probleem. Ook dan is de modulaire structuur een uitkomst.

Bijna onbeperkte ruimtelijke mogelijkheden

Bijna onbeperkte ruimtelijke mogelijkheden

Een opslagtent wordt volledig op maat gemaakt en uitgevoerd in het door u gewenste design, eventueel inclusief de kleur van uw bedrijf. Zo wordt de opslagtent duidelijk onderdeel van uw onderneming. De constructie is eenvoudig demontabel en daardoor ook relatief simpel te transporteren wanneer u besluit toch met het bedrijf te verhuizen of de opslagtent op een andere locatie te willen benutten. Door het gebruik van modules kan er in bijna eindeloze lengtes en tot acht meter hoog gebouwd worden. Vrije overspanningen tot veertig meter zijn mogelijk. Inrichtingen met entresols zijn daardoor een optie, zodat de ruimte nog eens zo groot wordt.

Slimme financiering

Een opslagtent is overigens niet alleen te huur, prima wanneer het om een tijdelijke voorziening gaat, maar wanneer de opslagtent een meer permanent karakter krijgt kan het voordeliger zijn te kopen of te leasen. In dat geval is het verstandig eens goed naar die verschillen te kijken en zo te berekenen wat de beste keus voor uw bedrijf is. Ten opzichte van traditionele oplossingen kan dit nog meer voordeel voor u betekenen. Met het oog op de toekomst is het prettig financiële flexibiliteit onder handbereik te hebben. Fluctueert de markt, dan beweegt u mee, iets wat binnen traditionele aanpassingen een stuk minder makkelijk is. Een opslagtent is een slimme oplossing, niet alleen wanneer u niet te ver vooruit wilt of kunt kijken en voldoet tegelijkertijd aan al uw wensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here