Home Financiering Gemakkelijk en snel als zzp’er geld lenen binnen 10 minuten

Gemakkelijk en snel als zzp’er geld lenen binnen 10 minuten

1146
DELEN
Gemakkelijk en snel als zzp'er geld lenen binnen 10 minuten

Als zzp’er weet je als geen ander dat er kansen komen en gaan. Vaak moet je erg snel beslissen en meestal is geld daarbij een belangrijke factor. Het kan erom gaan een nieuwe machine of auto aan te schaffen, maar wellicht is een groter bedrag nodig voor een pand of een andere investering met omvang. Wil jij als zzp geld lenen? Inmiddels heb je ook wel de ervaring opgedaan dat het niet eenvoudig is om bij de traditionele banken een krediet te regelen. Het kost sowieso een hoop tijd en daarnaast lijkt het alsof jij ook nog eens al het werk moet doen. Financiële overzichten van het verleden, heden en de toekomst moeten worden opgeleverd. Inmiddels verstrijkt de tijd en wellicht jouw kans. Af en toe lijkt het erop dat banken inderdaad alleen geld willen lenen als je het niet nodig hebt. Is er dan geen andere optie? Voor ZZP’ers is er wel degelijk een nieuwe weg om geld te lenen.

Fintech op het gebied van leningen voor ZZP’ers

Vrijwel alle financiële zaken lopen tegenwoordig via het internet. Daarbij gaat het van een overschrijving via de bank tot beleggen of verzekeren. Deze moderne methodes van financiële handelingen worden tegenwoordig fintech genoemd. Nederland is een van de voorlopers op dat gebied met onder andere Adyen, dat wereldwijd internationale betalingen mogelijk maakt voor de grootste multinationals. Inmiddels is er ook sprake van fintech op het gebied van leningen.

Zoals boven deze tekst staat vermeld is 10 minuten vaak al voldoende om een lening voor een ZZP’er aan te vragen. Daarbij gaat het om bedragen van € 3.000 tot € 500.000. De aanvraag is eenvoudig, omdat het fintech bedrijf daarna zelf de controles doet die nodig zijn om een lening te verstrekken die voor beide partijen aantrekkelijk is. De beslissing volgt in het algemeen binnen 24 uur na de aanvraag. Als alles in orde is genaakt, staat het bedrag dan binnen 3 dagen na de aanvraag op jouw rekening. Dat mag je efficiënt en snel noemen.

Waar moet je rekening mee houden bij de aanvraag

Uiteraard gelden ook bij deze vorm van lening een aantal basisvoorwaarden:

  • Registratie bij de Kamer van Koophandel in Nederland
  • Beschikken over een zakelijke bankrekening
  • Tenminste 12 maanden actief geweest
  • Een omzet van minimaal € 50.000 per jaar

Als jij aan deze voorwaarden kan voldoen, is een aanvraag van een lening meteen mogelijk. Daarbij hoef je geen groot aantal gegevens op te leveren. De aanvraag van de lening is echt binnen 10 minuten geregeld. Dat houdt uiteraard niet in dat jij verder niets zelf hoeft te doen. Als ondernemer heb je immers ook geleerd dat jij overal voor verantwoordelijk bent en blijft. Maak daarom altijd voor jezelf een financieel plan. Wat verwacht je met het geld te gaan doen, hoeveel kost de lening en is aflossing mogelijk binnen de afgesproken termijn? Wil je daarbij hulp? Ook daarvoor staan ze voor je klaar bij deze nieuwe vorm van financiële dienstverlening. Dat kan via een chat maar ook persoonlijk aan de telefoon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here