Home Tips Ga voor een gestroomlijnde buitenomgeving met deze tips

Ga voor een gestroomlijnde buitenomgeving met deze tips

1374
DELEN
Ga voor een gestroomlijnde buitenomgeving met deze tips

Als je een bedrijf of winkel hebt waar je regelmatig bezoekers ontvangt dan wil je natuurlijk dat die zich op hun gemak voelen. Dat begint al voordat ze bij je binnen stappen. Je kunt een gestroomlijnde buitenomgeving creëren met goede voorzieningen voor mensen die je pand bezoeken. Parkeerplaatsen voor de auto zijn belangrijk, maar houd ook rekening met mensen die op de fiets of met de brommer komen. Ook zij verdienen een goede plek om hun vervoermiddel te stallen. Een fietsenstalling of nog beter, deugdelijke fietsnietjes, zijn dan ook een welkome verbetering van de situatie. Veel mensen zullen erg blij zijn als ze bij een bezoek aan uw bedrijf hun fiets veilig kunnen parkeren en dat hij bij terugkomst ook niet is gestolen.

Zorg voor goede fietsenstallingen

Een fietsenrek waar je het grote risico loopt dat je met een slag in je voorwiel weer vertrekt omdat je fiets half is omgevallen of geduwd is natuurlijk niet de bedoeling. Ook zijn deze fietsenrekken ‘oude stijl’ onderhevig aan schade en slijtage. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen voor een deugdelijke en duurzame oplossing. Bij Erdi.nl, een Nederlands familiebedrijf, kun je kiezen uit diverse oplossingen voor het voorzien in goede fietsenstallingen bij je bedrijf, school, ziekenhuis of andere instelling waar regelmatig bezoekers komen.

Voor welk soort fietsenstallingen kies je?

Als je een goede fietsenstalling wilt aanschaffen dan ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Bekijk alle mogelijkheden en maak een keuze uit de oplossingen die voor jouw situatie het meest geschikt zijn. Zo kun je bijvoorbeeld zogenaamde fietsnietjes laten plaatsen. Een fietsnietje is een fietsenstalling waar je je fiets veilig neer kunt zetten zonder dat hij omvalt. Als je een fiets hebt met een veiligheidsketting dan kun je je fiets eenvoudig aan het fietsnietje vastzetten zodat hij niet zomaar gestolen zal worden. Vooral mensen met een elektrische fiets zijn bang dat hun rijwiel wordt gestolen omdat deze fietsen erg geliefd zijn bij dieven. Door je fiets bij afwezigheid te verankeren maak je deze kans een stuk kleiner. Dieven hebben meestal niet het geduld om een kettingslot te gaan doorzagen of knippen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here