Home Marketing Ervaar de voordelen van een verpakking op maat

Ervaar de voordelen van een verpakking op maat

1114
DELEN
Verpakking op maat

Nieuwe klanten werven en deze na een aankoop binden, een struikelblok voor veel bedrijven. Je wilt natuurlijk het liefst dat jouw klanten blijven terugkomen, het stimuleren van herhaalaankopen is alleen niet altijd even makkelijk. Wist je dat een persoonlijke benadering hier flink aan kan bijdragen? Zo kan je bijvoorbeeld een verpakking op maat maken. Nu horen we je denken: waarom zou een persoonlijke verpakking hiervoor zorgen? Wij leggen het je uit!

Persoonlijke verpakking op maat

Je wilt dat klanten bij het kopen van een product direct aan jouw merk denken. Helaas blijkt enkel het aanbieden van een product niet altijd voldoende. Maar wat dan wel? Maak indruk op je klant. Zorg ervoor dat je iets -unieks- biedt dat een blijvende herinnering maakt van jouw product. Met een gepersonaliseerde verpakking van packaging.nl ben je origineel, en laat je zien dat je anders bent dan jouw concurrenten. Je geeft je klant de indruk dat je écht moeite doet voor het product en de klant. Wil je weten hoe je een gepersonaliseerde verpakking in kan zetten? Lees snel verder.

Maak indruk op je klanten

Op maat verpakking

Indruk maak je met een persoonlijke verpakking die is toegespitst op de doelgroep. Dit is namelijk het eerste wat je klant te zien krijgt – en dus de eerste indruk vormt- bij het ontvangen van je product. Het is dus belangrijk goed te weten waar je doelgroep veelal uit bestaat. Zo kan je het design van de verpakking zorgvuldig afstemmen. Verkoop je kinderkleding en koopt de klant bijvoorbeeld babykleding voor een jongetje? Maak de verpakking blauw. Is je publiek heel divers en lijkt personaliseren moeilijk? Denk dan eens aan verschillende events die gekoppeld zijn aan een kleur. Is het bijvoorbeeld bijna valentijn? Zorg dat de verpakking roze is.

Ook kan je ervoor kiezen om een gepersonaliseerde verpakking te ontwerpen met daarop de naam van je klant. Je klant zal zich vereerd voelen bij het zien van de verpakking -want gangbaar is het natuurlijk niet om een product verpakt en voorzien van de naam te ontvangen- en de eerste stap naar een langdurige relatie is gezet. Daarnaast kan je ervoor kiezen je medewerkers in het zonnetje te zetten. Omhul het jaarlijkse kerstpakket met een verpakking welke is voorzien van de naam van de medewerker. Zo voelen je medewerkers zich extra gewaardeerd.

Bij packaging.nl kan je voor ieder product een gepersonaliseerde verpakking laten maken, al vanaf één verpakking!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here