Home Tips Ergonomisch tillen en stapelen met een stapelaar!

Ergonomisch tillen en stapelen met een stapelaar!

453
DELEN
Ergonomisch tillen en stapelen met een stapelaar!

Zoek jij een ergonomische oplossing voor het stapelen in lage tot middelintensieve toepassingen? Met een stapelaar uit de Cesab S200 serie verhoog je de efficiëntie en verbeter je de werkomgeving tot een ergonomisch correcte hefhoogte. Met een perfecte zichtbaarheid door de mast en intuïtieve bediening, kan de truck voor een betere wendbaarheid bestuurd worden met de hendel in opwaartse positie.

Laden en lossen 

De stapelaar tweedehands S212L met initieelheffing beschikt over heffende steunpoten. Deze Cesab stapelaar uit de S200 serie leent zich daarom perfect voor het rijden op ongelijke vloeren en het laden en lossen van vrachtwagens. Door deze steunpunten kan de stapelaar pallets van maximaal 2000 kilo verplaatsen en voorzien worden van verschillende hefmasten met hefhoogtes tot en met 4500 mm.

Kenmerken  

Deze stapelaar is voorzien van wisselstroom aandrijfmotoren. Dit zorgt, gecombineerd met een CAN-BUS communicatie en een voorgeprogrammeerde rijregeling, voor perfecte rijeigenschappen! Het 5-punts chassis biedt vooral op hellingen en ongelijke gronden een perfecte controle en evenwicht. Zo kun je heel eenvoudig over hellingen rijden! Bovendien wordt de machine op een vooraf ingestelde tijd automatisch uitgeschakeld, waardoor deze niet gebruikt kan worden door onbevoegde gebruikers.

Perfect zicht

Perfect zicht

De stapelaars van Cesab zijn zo ontworpen dat de bestuurder een perfect zicht heeft op zowel het grondniveau als het apparaat. De stuurarm is zo ontworpen dat de bestuurder dicht genoeg bij de truck kan staan om de uiteinden van de vorken te kunnen zien. De kap van de stapelaars buigt af naar beneden richting de vorken, waardoor het zicht uitermate goed is!

Veilig rijden

De stapelaar is bovendien heel compact en kan voorzien worden van hefmasten met hefhoogtes tot en met 4500 mm. Door de ergonomische disselboom is deze stapelaar heel eenvoudig te bedienen! Zo kun je het rijden van schade in krappe ruimtes als kleine magazijnen gemakkelijk voorkomen. 

Ergonomische oplossing

Zoekt u een ergonomisch alternatief voor het op werkhoogte brengen van onderdelen en gereedschappen tijdens werkzaamheden? De verrijdbare heftafel van Cesab is een uitstekende oplossing! Dankzij de verrijdbare heftafel kunnen alle bestuurders op een ergonomisch verantwoorde wijze onderdelen en gereedschappen op werkhoogte brengen.

Deze verrijdbare heftafel met zijn talloze functies biedt de betrouwbaarheid die je van Cesab mag verwachten. Zo heeft de heftafel drie etages en een draagvermogen van maximaal 150 kilo!

Het juiste werkmateriaal is belangrijk voor het allerbeste eindresultaat. Raadpleeg een specialist en vraag om advies aan de experts van Cesab. Zij hebben bijzondere aandacht voor de veiligheid van jouw medewerkers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here