Home Offline marketing Een offline indruk in een online wereld

Een offline indruk in een online wereld

1219
DELEN
offline indruk online wereld

Met de komst van flexwerkplekken en thuiswerkers komt het reguliere kantoor steeds meer onder druk te staan. Helemaal zonder kantoorruimte zullen we echter nooit kunnen. Maar hoe zit het eigenlijk met de kantoorbenodigdheden? Zijn die nog wel echt nodig? Het antwoord daarop zal je verbazen. Juist om je bedrijfsidentiteit, je merk of je branding te optimaliseren en te benadrukken zijn kantoorartikelen bijzonder geschikt. Als inspiratie object voor medewerkers, klanten en bezoekers zijn kantoorbenodigdheden zoals ringbanden en ordners dan ook aan een ware opmars bezig. Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt laten uitblinken en tegelijkertijd al je relaties een positieve boodschap meegeeft? Lees dan rustig door. Het nieuwe drukwerk komt eraan.

Online of offline?

In een tijd waar bij bedrijven het imago en de online presentatie een steeds belangrijkere rol speelt, zou je bijna vergeten waar het eigenlijk om draait. Maar niet helemaal want… Bij ieder succesvol bedrijf wordt namelijk nog steeds gewoon gewerkt. En ook papier, ja dat ouderwetse van bomen of hennep gemaakte product, wordt nog steeds gebruikt. En nu gaat er inspiratie komen. Voel je het al of heb jij iets meer nodig? Want dat papier gaat ergens naar toe.

Waar gaat het heen?

Weliswaar zijn veel opbergsystemen, ordners en mappen met de komst van computers niet meer nodig, maar helemaal zonder kan een kantoor of bedrijf ook weer niet. Juist omdat originele papieren, contracten of akten zo waardevol zijn is de verpakking extra belangrijk. Waar we dat papier opbergen was voorheen simpel. Namelijk in een grauwe ordner die we vervolgens in een grijze kantoorkast neerzetten. Maar wat doen we nu met onze papieren?

Persoonlijk passend

Voor een relatief laag bedrag kun je van een noodzaak een echte eye catcher maken. Met uitstraling en allure die past bij ieder bedrijf. Passend bij ieder bedrijf? (Ik hoor het je denken) Toch is het zo want je kunt namelijk ordners, mappen ringbanden en zelfs tabbladen laten personaliseren. Had je hier ooit aan gedacht? Geeft niets want sommige dingen zijn zo voor de hand liggend dat je ze gemakkelijk over het oog ziet.

Wat kan er allemaal?

Nu je eenmaal de mogelijkheden ziet wil je natuurlijk weten wat er allemaal kan.  Saaie kantoorartikelen worden plotseling een bron van inspiratie. En er kan veel. Zowel qua kleur, qua vorm en qua opdruk. Hiermee zet je een bedrijfsimago om in praktische zin, voorheen saaie kantoorbenodigdheden worden plotseling interessante objecten. En het is ook nog aantrekkelijk om te zien. Zie je het al voor je?

Presentatie mappen met meerwaarde

Voor presentatie- en opbergsystemen zijn de mogelijkheden legio. Heeft jouw bedrijf een herkenbare kleur en logo? Kloppen op een open deur kan natuurlijk iedereen. Maar wat dacht je van de binnenzijde van een kaft? Dat heet in uitgeverskringen de ‘pagina 2’ en is de, na de voorkant en de achterkant, de meest bekeken pagina van ieder boek. Het boek of in dit geval de ordner, doe je namelijk open. Probeer het maar met een willekeurig boek of drukwerk. Heb je wat inspiratie nodig? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Pinterest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here