Home Lifestyle Een nieuw bedrijfspand: dit kun je vooraf regelen om meteen aan de...

Een nieuw bedrijfspand: dit kun je vooraf regelen om meteen aan de slag te kunnen

884
DELEN
Nieuw bedrijfspand

Ga je verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Dit is vaak een mooie stap voor het bedrijf, het betekent dat het goed gaat met je bedrijf. Vaak is het dan ook erg druk, je wilt dus geen extra stress tijdens de verhuizing. Je zult vooraf een hoop moeten regelen, zodat alles zo goed mogelijk verloopt. Om je op weg te helpen benoemen we een aantal belangrijke punten. Zo weet je waar je naar moet kijken en op moet letten.

Internet en energie

Als je naar je nieuwe pand gaat, moet het internet het direct doen en er moet een energiecontract afgesloten zijn. Dit kun je allemaal van te voren regelen, als je hier te laat mee bent zullen er vervelende situaties ontstaan. Tevens is het direct een mooi moment voor internet en tv vergelijken. Kijk ook eens naar een goedkope energieleverancier. Zo kun je nog eens besparen op je vaste lasten.

Nieuwe adres doorgeven

Het is wel zo handig als iedereen op de hoogte is van je nieuwe locatie. Het zou vervelend zijn als belangrijke brieven naar een verkeerd adres worden gestuurd of als je klanten naar de oude locatie komen. Denk er daarom aan dat je van te voren aan iedereen het juiste adres doorgeeft. Het klinkt misschien logisch, maar er zijn mensen die dit vergeten of pas te laat doorgeven.

Inrichting

Bedrijfspand nieuw

Wanneer je weet hoe je pand eruit ziet en hoe groot het is kun je vast gaan nadenken over de inrichting. Er moeten allerlei nieuwe meubels komen en vaak duurt het wel even voordat deze geleverd zijn. Het is dus ook met de inrichting erg belangrijk dat je hier ruim van te voren over na gaat denken. Kijk op de bouwtekening of meet zelf de afmetingen op zodat je weet hoe groot de meubels mogen zijn.

Verhuizing plannen

Er komen zoveel dingen kijken bij een verhuizing die je nooit allemaal kunt onthouden. Het is dan ook slim om het een en ander op te schrijven. Op internet kun je allerlei checklisten vinden voor een verhuizing. Hierin kun je zien wat je 3 maanden van te voren, een maand van te voren, een week van te voren en op de dag zelf kunt regelen. Dit maakt het makkelijk en overzichtelijk. Zorg ook dat je ruim van te voren een verhuisbedrijf hebt geregeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here