Home Tech Een goede Xiaomi smartphone: 3 tips

Een goede Xiaomi smartphone: 3 tips

852
DELEN
Een goede Xiaomi smartphone 3 tips

Hoe kunnen we nog leven zonder smartphone? Dat geldt voor ons privéleven, maar zeker ook voor ons zakelijk leven. De smartwatch ondersteunt ons op allerlei manieren, door al onze communicatie op één apparaat te bundelen, herinneringen te geven en allerlei andere handige functionaliteiten te bieden die ons leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. In dit artikelen geven we drie tips voor Xiaomi telefoons uit verschillende prijssegmenten die goed van pas kunnen komen voor zowel zakelijk als privégebruik.

Xiaomi Mi A2 Lite

De Xiaomi Mi A2 Lite zou het vlaggenschip in de budgetmarkt genoemd kunnen worden. Het is een zeer gunstig geprijsde smartphone die veel te bieden heeft voor mensen die met een klein budget toch een goede smartphone willen. Je kunt er ‘gewoon’ mee filmen in een hoge 4K-resolutie en hij heeft ook ‘gewoon’ een vingerafdrukscanner ter beveiliging van je toestel. Door de forse 4000 mAh batterij haalt hij met gemak het einde van de dag op één volle accu, want natuurlijk erg prettig is als je de hele dag onderweg bent. Ook handig: door de 3,5 mm jack-plugin heb je geen Bluetooth-oordopjes nodig. Verder is het ook mogelijk om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken of het geheugen uit te breiden met een microSD-kaart.

Xiaomi Mi 11

Wil je het beste van het beste, dan is de Xiaomi Mi 11 de smartphone voor jou. Voor een prijs die net wat lager is voor een recent vlaggenschip dan bij de concurrentie, krijg je bijvoorbeeld een hoofdcamera van 108 megapixel, een groot 6,8 inch scherm en een enorme batterij van 4600 mAh. Dankzij de vliegensvlugge Snapdragon 888RAM processor en 8GB intern geheugen werkt dit toestel als een zonnetje en met de 256 MB interne opslagcapaciteit hoef je hem niet vaak leeg te halen.

Een goede Xiaomi smartphone

Xiaomi Mi 10T Pro

Wil je wel een toptoestel, maar geen 800 euro hoeven uit te geven? Dan is de Xiaomi Mi 10T Pro een uitstekend alternatief. Dit was Xiaomi’s vlaggenschip van de tweede helft van 2020. De Mi 10T Pro heeft een 6,67 inch-scherm en een enorme batterij van 5000 mAh-accu. Hij ondersteunt 5G al en maakt uitstekende foto’s met onder andere de 108MP hoofdcamera. Ook wordt 50W-snelladen ondersteund. Dankzij de Snapdragon 865RAM processor en 8GB intern geheugen hoef je je niet te ergeren aan dat hij te langzaam werkt, want dat is totaal niet aan de orde.

Dit zijn natuurlijk niet de enige goede smartphones die Xiaomi te bieden heeft. Maar het zijn uitstekende opties in het lage segment, middelsegment en het high-end segment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here