Home HR Een feest voor je personeel organiseren, zo doe je dit

Een feest voor je personeel organiseren, zo doe je dit

1325
DELEN
Personeelsfeest organiseren tips

Hebben jij en je team een bepaald doel behaald? Of heeft het bedrijf een jubileum? Dan is een personeelsfeest organiseren zeker geen slecht idee.Toch kan het organiseren van een personeelsfeest zeker de moeite waard zijn. Dit betekent zeker niet dat je het maar helemaal moet laten, maar de voorbereiding vergt wel voldoende aandacht. Ben jij bang dat je iets vergeet of ben je op zoek naar handige tips? In dit geval is het aan te raden om verder te lezen. Hieronder vind je namelijk een aantal noemenswaardige tips die jou kunnen helpen bij het organiseren van een prachtig feest.

Kies de locatie goed uit

Personeelsfeest organiseren

De locatie is een belangrijke factor voor hoe succesvol een feest is. Als jij een prachtige locatie hebt afgehuurd, kan het bijna niet misgaan. Bij het kiezen van een geschikte locatie, is het belangrijk dat je goed nagaat wie er allemaal uitgenodigd worden. Is het feest uitsluitend voor personeel of is het ook een dag voor familie? Als personeelsleden ook familieleden meenemen, heb je uiteraard veel meer ruimte nodig. Als je een beeld hebt van hoeveel mensen er komen, kun je een locatie uit gaan zoeken. Houd hierbij ook voldoende rekening met het thema van je feest.

Nog een ding om voldoende rekening mee te houden, is dat licht en geluid niet altijd bij een locatie zijn inbegrepen. Wanneer dit niet het geval is, is het belangrijk dat je hier goed op inspeelt. Een feest zonder goede muziek kun je natuurlijk niet echt een feest noemen. Zorg er daarom voor dat licht en geluid echt goed geregeld zijn.

Hou een goede speech

Bij een goed bedrijfsfeest hoort ook een prachtige speech. Zo vertel je tijdens het jubileum graag nog eens over hoe het bedrijf ooit ontstaan is en/of wat jullie de afgelopen jaren bereikt hebben. Ook als een belangrijk doel behaald is, wil je de personeelsleden die hiervoor verantwoordelijk zijn natuurlijk graag bedanken. Een goede speech is een fantastische manier om je personeel extra te motiveren. Daarnaast kun je door middel van een speech ook de juiste sfeer creëren. Indien je goed bent in het geven van speeches, is dit dus een uitstekende kans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here