Home Lifestyle Eco-friendly relatiegeschenken zijn de trend

Eco-friendly relatiegeschenken zijn de trend

1167
DELEN
Inspiratie ecofriendly relatiegeschenken

Het woord van de laatste jaren is toch echt wel ‘duurzaam’. Iedereen wil steeds duurzamer worden en meer aan het milieu denken. De afgelopen jaren gebeurde dit meer en meer, maar het lijkt nu toch wel in een stroomversnelling te zijn belandt.
Ook voor relatiegeschenken geldt dat er steeds meer vraag is naar duurzame, ook wel eco-friendly genoemd, relatiegeschenken. Het gevolg is daarvan dat deze ook steeds vaker geproduceerd worden. Ben je dus op zoek naar duurzame, eco-friendly, relatiegeschenken? Dan krijg je meer en meer keuze. Hieronder volgen een aantal opties voor jou.

Relatiegeschenken gemaakt van RPET

Ecofriendly relatiegeschenken

RPET kennen we vooral van statiegeldflessen van frisdranken, maar dit recyclebare materiaal wordt ook steeds vaker gebruikt om relatiegeschenken te produceren. Hierbij kan je denken aan pennen, waterflesjes, koffers, tassen of petten. De mooiste vind ik zelf de RPET pen. De pen wordt gemaakt van 1 RPET fles en geeft mooi weer hoe een pen werkt. Daarnaast schrijft de pen ook nog eens heerlijk. De RPET pen is te bedrukken op de houder of op de clip.

Bamboe producten als giveaway

Relatiegeschenken

Een ander materiaal wat veel in trek is, zijn bamboe producten. Bamboe is een grondstof die zeer snel groeit, wel tot een meter per dag. Daardoor vernieuwd bamboe zich erg snel en wordt het tegenwoordig vaak gebruik als grondstof voor onder andere relatiegeschenken.

Bamboe wordt gebruik voor uiteenlopende relatiegeschenken. We hebben natuurlijk pennen die gemaakt zijn van bamboe, maar ook mokken, bidons, notitieboekjes en rekenmachines worden gemaakt van bamboe.

Het leukste relatiegeschenk gemaakt van bamboe vind ik zelf deze mok gemaakt van bamboe. De mok heeft een inhoud van 40 cl., dus er kan lekker veel in. De mok is daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bedrukken op verschillende plaatsen.

Kurk producten

Relatiegeschenken ecofriendly

Kurk is nog altijd een materiaal die veelgebruikt wordt als basismateriaal voor relatiegeschenken. Niet zo gek, want kurk is een prachtig natuurproduct die volledig biologisch afbreekbaar is. Kurk wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld notitieboekjes, pennen en zelfs paraplu’s.

Een leuk relatiegeschenk gemaakt van kurk is toch wel deze sleutelhanger. Mooi gemaakt van kurk samen met een metalen afwerking. De sleutelhanger kan op het kurk of het metalen gedeelte gedrukt worden en wordt geleverd in een bijpassende schenkdoos.

Bestel uw eco-friendly relatiegeschenken bij BudgetGift.nl

BudgetGift.nl heeft een groot assortiment aan eco-friendly relatiegeschenken en als deze trend zich voortzet, wordt deze alleen maar groter. Bestel snel jouw duurzame relatiegeschenken en ze worden binnen no-time bij je bezorgd. BudgetGift.nl hanteert namelijk, naast scherpe prijzen en goede service, ook nog eens snelle levertijden. Zoek je iets speciaals? Neem dan contact op met BudgetGift.nl voor de mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here