Home Blogs Drie redenen om nu te beginnen met het bedrukken van etiketten op...

Drie redenen om nu te beginnen met het bedrukken van etiketten op rol

1291
DELEN
Drie redenen om nu te beginnen met het bedrukken van etiketten op rol

Etiketten op rol herken je van de supermarkt, kledingwinkels of van het ontvangen online pakketjes. Vaak worden de etiketten gebruikt voor marketing en sales acties. Denk aan merkbekendheid, tijdelijke promoties, evenementen of kortingen. De etiketten zijn makkelijk te plaatsen en duidelijk herkenbaar voor de klant. De etiketten zijn daarnaast makkelijk van de rol te pakken. Maar waarom moet jouw onderneming hier ook mee? Lees verder om achter drie belangrijke redenen te komen waarom jij je eigen etiketten op rol moet bedrukken.

Merkbekendheid en klanttevredenheid stimulerend

Etiketten op rol drukken kan in combinatie met een logo, promotietekst of een afbeelding. Met etiketten kun je goedkoop en eenvoudig je merkbekendheid verhogen. Kies ervoor om op al je producten een logo te plakken van je eigen onderneming. Dit is ideaal voor als je een wederverkoper bent van andere producten. Hiermee weten bestaande klanten en potentiële klanten gelijk weer waar ze deze producten opnieuw kunnen kopen. Je kunt er ook voor kiezen om productinformatie of contactinformatie te bedrukken op etiketten op rol. Dit zorgt ervoor dat klanten snel contact kunnen opnemen met jouw bedrijf en dus ook snel geholpen kunnen worden. Dit resulteert in een betere shopping experience voor de afnemer.

Budgetvriendelijk en simpel te ontwerpen

Het ontwerpen van verpakkingen kost vaak veel moeite. Verpakkingen worden voor langere periodes gebruikt. Daarnaast is het bedrukken van verpakkingen ook duur. Met het bedrukken van etiketten op rol kun je alsnog op het laatste moment aan de kassa of in het magazijn gebruik maken van een eigen unieke twist aan het product. Etiketten zijn bovendien klein, vierkant en dus makkelijk om te ontwerpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van normaal etiketten papier zodat je hierop kan schrijven. Met fluor papier trek je juist meer de aandacht, ideaal voor interessante kortingen in de winkel. Wil je professioneel overkomen? Dan heb je ook wit vinyl, wit polyester en transparant polyester. Deze papiersoorten zijn glad, glanzend en van hoge kwaliteit gemaakt. Hiermee straal je naar de klant uit dat je veel moeite en aandacht stopt in je producten.

Ideaal voor tijdelijke acties en herhaalaankopen

Het opzetten van tijdelijke acties is de voornamelijkste reden voor het kiezen van etiketten op rol. Denk hierbij aan seizoensgebonden feestdagen zoals Kerstmis, Moederdag of koningsdag. Rond deze dagen shoppen mensen meer. Door tijdelijke acties te vermelden op de etiketten maak je de klant bewust van deze aankomende feestdagen en van jouw speciale acties. Kies ervoor om unieke kortingen of bijvoorbeeld tijdelijke gratis verzending te vermelden aan jouw klanten met etiketten op rol drukken.

Wist je trouwens dat etiketten op rol twee soorten belijming hebben? Een afneembare en een permanente belijming. De afneembare belijming is ideaal voor korting etiketten op kleding. Klanten kunnen hierdoor  makkelijk de stickers eraf halen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here