Home Tips Drie manieren om je product te verkopen

Drie manieren om je product te verkopen

903
DELEN
Drie manieren om je product te verkopen

Heb jij een product en wil je dit graag onder de aandacht van een klantengroep brengen? Goed idee! Er zijn talloze mogelijkheden om dit te doen, maar deze zullen niet allemaal even effectief zijn. Uiteraard is een fysieke winkel een goed plan, maar online zijn er ook veel mogelijkheden. We lichten er drie uit!

1. Webshop

De meest voor de hand liggende optie om online je producten te verkopen, is door middel van een webshop. Dit maak je gemakkelijk onderdeel van je website: je brengt een overzicht aan van al je producten en maakt het mogelijk om deze hier aan te schaffen. Een webshop kost wel het één ander qua onderhoud, maar met de juiste instructies is dit prima te doen.

We snappen dat het niet voor iedereen is weggelegd om een webshop te maken. Gelukkig is een webshop laten maken dan ook een prima optie! Een specialist als Best4U helpt jou maar al te graag met het ontwikkelen van je webshop, waarin ze volledig rekening houden met jouw eisen. Door middel van een overdracht maken ze het eenvoudig om de webshop te onderhouden.

Webshop

2. Marketplaces

In veel gevallen heb je hier voor een webshop nodig, maar het hoeft niet per sé: marketplaces. Er zijn online talloze marketplaces te vinden: de kans dat jij hier als consument al gebruik van maakt, is groot. Denk maar eens na: wat was de laatste keer dat jij iets via Bol.com, Marktplaats of Amazon bestelde? Als bedrijf is het mogelijk om een koppeling te maken tussen je webshop en één van deze marketplaces. Potentiële klanten die via zo’n marketplace jouw product opzoeken, vinden deze dus in de zoekopdrachten. Wanneer ze jouw advertentie aanklikken, komen ze op jouw website terecht, waardoor je op effectieve manier bestellingen binnenhaalt.

3. Social Media

Als je meer houdt van direct klantencontact, is social media een prima middel om je producten te verkopen. Hier bied je je producten aan via posts en vraag je je klanten via privéberichten een bestelling te plaatsen. Dit kan heel effectief zijn, maar in vergelijking met de andere twee opties kost het veel meer werk en krijg je er minder zekerheid voor terug.

Succes!

Ga jij het ook online proberen, of hou jij het bij een fysieke winkel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here