Home Blogs Dit zijn de meest verkochte kamado bbqs van 2023

Dit zijn de meest verkochte kamado bbqs van 2023

572
DELEN
Dit zijn de meest verkochte kamado bbqs van 2023

De Kamado barbecue is enorm populair. Dat is jou vast ook niet ontgaan. Misschien heb je er zelf al één staan. Misschien is het juist zo dat iemand in je omgeving er één heeft en je daar goede ervaringen mee hebt. Het is wel goed om te weten waar je nu eigenlijk mee te maken hebt. Daar kan dit artikel je bij helpen. Juist ook omdat je op die manier achterhaalt wat de best verkochte modellen van dit moment zijn. Dit maakt het een stuk gemakkelijker.

1 Black Basterd Large

De Black Basterd Large is de populairste Kamado bbq van dit moment. Dat is ook niet zo vreemd. Barbecueën is natuurlijk vooral ook een sociale aangelegenheid. In dat opzicht is het dus ook wel heel aantrekkelijk om er dan de middelen voor te hebben om dit voor elkaar te krijgen. Een hele grote barbecue is dan een eerste vereiste. Dit model kan in alle opzichten voldoen aan wat je nodig hebt. Je hebt veel grillruimte om van alles te maken en krijg er ook nog eens talloze accessoires bij.

2 Patton Kamado

Een goede achtervolger op de Black Basterd Large is de Patton Kamado. Ook dit is een aantrekkelijke optie vanwege het sociale karakter. Wanneer je dit model kiest, dan kan je namelijk alle kanten op met je kookkunsten. Je kan misschien kiezen voor het grillen van vlees zoals je dat gewend bent. Je kan echter net zo gemakkelijk ook kiezen voor het bakken van een pizza. Zelfs een taart maken is geen probleem wanneer je de juiste hulpmiddelen inzet met dit model.

3 Big Green Egg

Green Egg is misschien wel de bekendste fabrikant van de Kamado. Dat heeft voordelen, want je weet wat je krijgt. Het heeft ook nadelen, want je weet ook wat je ervoor moet betalen. Het is dan ook niet vreemd dat dit model weliswaar populair is, maar niet helemaal bovenaan de lijst staat. Je moet wel een echte liefhebber zijn en heel veel grillen, wil je deze kiezen. Als je dat doet, dan weet je wel direct ook wat je ervan mag verwachten.

4 Kamado Joe Classic

Nog een fabrikant die erom bekendstaat zich in sterke mate te richten op de Kamado. Het is dan ook niet vreemd dat de modellen van deze fabrikant op allerlei plekken opduiken. Het is namelijk niet alleen een geschikt model voor thuis, maar onder andere ook voor zakelijke evenementen en andere bijeenkomsten. Het is natuurlijk slim om daar ook goed naar te kijken, want zo kan je er een leuke middag of avond van maken.

5 Grill Guru Compact

Je hoeft niet alleen maar naar de grote modellen te kijken om goede opties te vinden. Het kan juist ook aantrekkelijk zijn om voor de wat kleinere opties te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld met het gezin ook een leuke tijd hebben. Een goede optie die je dan hebt is de Grill Guru Compact. Die sluit precies aan op wat je nodig hebt als gezin.