Home Lifestyle Dit zijn de leukste teamuitjes voor bedrijven

Dit zijn de leukste teamuitjes voor bedrijven

677
DELEN
Dit zijn de leukste teamuitjes voor bedrijven 

Op zoek naar een origineel teamuitje voor jouw organisatie? Kijk eens naar de F1 experience bij Utrecht. Hier heb je de mogelijkheid plaats te nemen in een virtuele raceauto, om het op één van de F1 circuits op te nemen tegen je collega’s. Zeker binnen teams waar regelmatig naar de Formule 1 gekeken wordt is een dergelijk uitje het overwegen waard. Wie weet de snelste tijd neer te zetten tijdens de kwalificatie, om vervolgens vooraan te starten bij de race? Leuk aan een F1 simulator is de mogelijkheid te kiezen uit verschillende niveaus. Ook mensen die weinig ervaring hebben met deze spellen kunnen de baan op; laat hen racen tegen tegenstanders van een minder niveau. Het verschil zit hierbij onder meer in het feit, dat er geen schade gereden kan worden onderweg. Iets wat bepalend zou kunnen zijn voor het vervolg van de race. 

Uitje wat je adrenaline flink doet laten stijgen 

Uitje wat je adrenaline flink doet laten stijgen 

Niet alleen zal een dergelijke race experience als een zeer origineel uitje worden gezien door collega’s; ook laat dit de adrenaline flink door het lichaam gieren. Het maakt dat je collega’s op een hele andere manier leert kennen dan bijvoorbeeld op kantoor. Hoe reageert iemand, wanneer hij of zij in de heat of the moment crasht of nog net wordt ingehaald door een andere collega? Wat doet de euforie van een overwinning of de snelste rondetijd met een medewerker? Enzovoorts. 

F1 simulatie kan in verschillende Nederlandse steden 
De mogelijkheid om een plekje tijdens deze F1 simulatie te boeken kan tegenwoordig in verschillende steden, verspreid over heel Nederland. Het maakt dat je vrijwel zeker een locatie in jouw regio vindt. Boek de simulatie voor je team en ga de strijd aan! 

Samen zoeken naar oplossingen 

Een alternatief voor een F1 simulatie is het boeken van een escape room in je omgeving. Belangrijk verschil tussen de F1 race en een escape room is het feit, dat je in het laatste geval samen puzzels op moet lossen. Dit zorgt voor een hele andere dynamiek binnen de groep, dan wanneer je individueel om de titel strijdt. Een escape room zal je collega’s, net als bij de F1 race, op een hele andere manier laten leren kennen. Wie neemt direct de leiding bij het oplossen van de verschillende puzzels? Welke collega stelt zich onderdanig op en wacht tot hij of zij instructies krijgt van iemand anders? Enzovoorts.