Home Nieuws Digital Monks opent deuren in Emmeloord

Digital Monks opent deuren in Emmeloord

1052
DELEN
Robin en Roy op kantoor DM

Online Marketing is hot, maar vooral onmisbaar voor de meeste bedrijven. Welke webshop eigenaar heeft er tegenwoordig niet mee te maken? En wat als je als Mkb’er moet opboksen tegen de grootste partijen op internet?

Online Marketing Bureau Digital Monks opent haar deuren in Emmeloord en heeft het klantenbestand de afgelopen jaren hard zien toenemen. “Vooral tijdens Corona zijn veel meer bedrijfseigenaren gaan beseffen dat zij meer met online marketing moeten doen, simpelweg omdat de zoektocht via Google.nl één van de eerste vertrekpunten is van de meeste mensen op internet”, aldus mede-eigenaar Robin Visser.

Het ijzersterke online marketingbureau uit Flevoland groeit ontzettend hard en dat komt vooral omdat zij hun klanten goed weten te positioneren binnen de méést competitieve online markten in Google. “De afgelopen jaren is er nog geen enkele klant gestopt met samenwerken, omdat we alle benodigde middelen hebben en vastbijten in het behalen van de gewenste posities. Klanten die al langer met ons werken komen tegenwoordig zelfs op televisie voorbij”, vult mede-eigenaar Roy van Egten aan.

Het bedrijf geeft aan dat er bij Nederlandse webshopeigenaren ook steeds meer de wens ontstaat om internationaal te positioneren. Denk hierbij aan landen zoals Duitsland, België, de UK en zelfs in de Verenigde Staten maakt Digital Monks haar klanten online zichtbaar in de organische zoekresultaten.

Op dit moment heeft Digital Monks meerdere vacatures openstaan en is het marketingbureau in Emmeloord op zoek naar talentvolle online marketingspecialisten die de volgende stap in hun carrière willen zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here