Home Blogs Deze producten zijn onmisbaar voor je horecazaak

Deze producten zijn onmisbaar voor je horecazaak

1821
DELEN
Deze producten zijn onmisbaar voor je horecazaak

Als horecazaak verstrek je logies of spijzen en dranken op een vertrouwde locatie, zoals restaurants, cafés of snackbar. Om een goede dienstverlening te kunnen bieden, zul je bepaalde benodigdheden nodig hebben om zo de klant van dienst te kunnen zijn. Enkele apparatuur is onmisbaar als je producten wilt bereiden en serveren aan de klanten die je horecazaak bezoeken. Naast de directe benodigde apparatuur zijn er uiteraard ook nieuwe functionele apparatuur die het werk nog een stuk meer vergemakkelijken. Geen enkele horecazaak zou zonder moeten hoeven te doen, aangezien het de werkzaamheden vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat de etenswaren op een verantwoorde manier worden bewaard, behouden en geserveerd.

Horeca koelwerkbank

Een koelwerkbank mag in het assortiment aan bedrijfsapparatuur niet ontbreken in een horecazaak. Koelwerkbanken bieden een ruimtebesparende en praktische oplossing in elke horecakeuken. Gekoelde ingrediënten voor elk gerecht kunnen in een horeca koelwerkbank worden bewaard en direct worden gebruikt bij de bereiding van gerechten. Je hoeft hierdoor niet telkens heen en weer te lopen, maar hebt alles direct bij de hand. Dit komt uiteraard de algehele efficiency in de keuken ten goede. Een horeca koelwerkbank bij Horecarama biedt je diverse mogelijkheden en ook is er een ruim assortiment en dus voldoende keuze tussen uiteenlopende modellen. Alle producten blijven zo koel en vers bewaard.

Vrieswerkbank

Naast een koelwerkbank is het tevens belangrijk om diepvriesproducten te bewaren op een verantwoorde manier. Hiervoor kun je een vrieswerkbank gebruiken. Je kunt gebruikmaken van een werkblad en daaronder zullen tussen de 2 tot 4 vrieskasten zijn geplaatst. Bereide gerechten kun je hierin tevens tijdelijk invriezen zodat de versheid behouden wordt.

Warmhoudkast

Naast het koelen van gerechten kan het ook belangrijk zijn om de producten juist warm te houden, voordat het geserveerd kan worden. Hiervoor kun je een warmhoudkast van Horecarama gebruiken. Een dergelijk kast maakt het mogelijk om borden warm houden, zodat het eten dat hierop geserveerd wordt niet te snel afkoelt. Gasten zullen het tevens waarderen als ze merken dat ze een warm bord krijgen aangereikt, aangezien dit bijdraagt aan een geborgen en sfeervol gevoel. Een warmhoudkast kan veel borden tegelijk opwarmen, waardoor het een effectief en onmisbaar apparaat is wat in geen enkele horecazaak mag ontbreken.

Aan- en afvoertafels

In een gevarieerd assortiment aan horecabenodigdheden mogen aan- en afvoertafels niet ontbreken. Deze kun je combineren met spoelbakken en werktafels zodat een gestroomlijnde dienstverlening op gang komt.  Roestvrijstalen producten geven een professionele uitstraling en effectiviteit, die uitermate geschikt zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden in elke horecakeuken.

Bakplaat of grillplaat

Geen enkele horecazaak kan zonder een goed werkende bakplaat. Hierop kun je immers alle gerechten optimaal bereiden. Er zijn verschillende soorten platen waaruit je kunt kiezen bij Horecarama. Er zijn tientallen modellen die elk ervoor zorgen dat gerechten snel en effectief op een smakelijke wijze kunnen worden bereid. Ook voor diverse accessoires kun je bij Horecarama terecht om de apparatuur nog beter op elkaar af te stemmen. Aankopen zijn namelijk eenvoudig met elkaar te combineren. Een volledige horeca keuken is bij Horecarama samen te stellen en een goede dienstverlening kan zo worden gegarandeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here