Home Lifestyle Design meets gebruik: Vitra bureaustoelen

Design meets gebruik: Vitra bureaustoelen

858
DELEN
Vitra bureaustoelen

Als ondernemer is het belangrijk een goede werkplek te hebben om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Of je nu een thuiskantoor of een bedrijfspand hebt voor je onderneming. Het meest belangrijk zijn een bureau en een bureaustoel. Omdat je hier heel wat uren doorbrengt, is het belangrijk goed na te denken over deze kantoormeubelen. Allereerst let je op een optimale ondersteuning voor je lichaam. Maar ook op een uitstraling die bij jou en je onderneming past. Het merk Vitra maakt bureaustoelen die niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ook nog eens een lust voor het oog zijn.

Vitra bureastoel

Geschiedenis van Vitra

Dit unieke designlabel vindt haar oorsprong in Zwitserland. Eind jaren ’50 van de vorige eeuw is het familiebedrijf gestart met het produceren van inspirerende designmeubelen, verlichting en accessoires. Vitra is vooral bekend geworden met de Panton en Eames bureaustoelen. Verder hebben ze de afgelopen jaren topontwerpers als de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton aan zich weten te binden.

De toonaangevende producten van Vitra staan bekend om haar streven naar uniciteit en duurzaamheid. De producten zijn qua vorm zo kenmerkend dat je ze vast al wel eens hebt gezien. Al wist je misschien toen nog niet dat ze van Vitra waren. De producten zijn breed inzetbaar. Ze worden onder andere bij projectinrichtingen zoals kantoren en openbare ruimtes geplaatst. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell kozen bijvoorbeeld al eerder bij hun inrichting voor Vitra. Producten zoals een Vitra bureaustoel zijn daarnaast van uitstekende kwaliteit. Bij normaal gebruik kunnen ze zomaar een leven lang mee gaan.

Vitra-bureaustoel-blauw-De Projectinrichter

Veelzijdige collectie kantoorstoelen

Vitra kent meer dan genoeg designklassiekers. Maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Zo is er voor ieder wat wils. Past bijvoorbeeld een klassieke Vitra bureaustoel het best bij jou als ondernemer en je onderneming, dan is de of Vitra EA 217 echt iets voor jou. Ben je op zoek naar een hoge rugleuning en brede armleuningen? Dan is de Vitra ID Trim of Meda Chair meer iets voor je. Heb je een zit-sta-bureau? Dan zorgt de Vitra Pivot voor een gezonde afwisseling tussen staan en zitten. Deze stoelen zijn altijd in ieder geval in het zwart verkrijgbaar, omdat dit vrijwel overal bij past. Toch liever een bureaustoel met een wat speelser uiterlijk? Kijk dan eens naar de vrolijk gekleurde Vitra 04 stoel, bijvoorbeeld in een rode uitvoering.

Een Vitra bureaustoel kopen bij de Projectinrichter

Vitra-bureaustoel-grijs- De Projectinrichter

Interesse in een Vitra bureaustoel of ander kantoormeubilair zoals een vergadertafel of bank van dit merk? Neem dan contact op met De Projectinrichter, of bezoek een van hun showrooms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here