Home Lifestyle De zoektocht naar raamdecoratie voor dakramen in het kantoor

De zoektocht naar raamdecoratie voor dakramen in het kantoor

1005
DELEN
Dakraam in kantoor

Steeds meer kantoren zijn gevestigd in hippe gebouwen die vaak wat ouder zijn of juist moderne panden die lijken op huizen. Als gevolg hiervan zit je regelmatig in de knoop met dakramen. Ze zijn prachtig en uitmuntend geschikt voor kantoren – daglicht is immers zeer welkom op de werkvloer. Echter, op zeer zonnige kan het ook verblindend zijn en je wilt ook niet te veel warmte binnenlaten. Allerlei zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van het kantoorinterieur, en specifiek jouw dakraam rolgordijn.

Uw keuzemogelijkheden

Misschien is de grote hoeveelheid keuze nog het meest lastige aan de hele zoektocht. Wat voor soort dakramen heb je namelijk en welk systeem past daarbij? Hoe ziet de rest van jouw interieur eruit en welke dakraam gordijnen moet he dan juist niét hebben? Allereerst is het goed te weten dat een rolgordijn de beste oplossing is om dakramen af te schermen. Deze kan je namelijk strak tegen het raam laten lopen en zo de inkijk en de lichtinval in de grootste mate kunt tegengaan of juist doorlaten. Jouw opties in deze zijn haast onuitputtelijk.

Er zijn verschillende standaardmaten die, zoals de naam al doet vermoeden, op standaard dakramen passen. Moet je een andere maat hebben? Dan is dit natuurlijk goed te regelen door een dakraam rolgordijn op maat te bestellen. De volgende stap is om te kijken welk materiaal je het liefst zou aanschaffen. Wanneer je een verduisterende variant zoekt, is het goed om eens een plisségordijn te overwegen. In zwart, wit of grijs geeft dit een luxe uitstraling die zeker bijdragen aan de ‘wow’ factor die je jouw klanten op kantoor graag wilt meegeven. Een andere stof is ook mogelijk, je hebt dan keuze uit een groter kleurenpalet.

Dakraam kantoor

Ons favoriete adres

Wij zouden je vertellen over een goed adres waar je deze speciale gordijnenpunt verkrijgen. Onze tip? Kijk eens in het online assortiment van Raamdecoratie.com. Hier zijn de keuzemogelijkheden haast oneindig en is de service vakkundig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here