Home Tips De voordelen van overstappen van internet provider

De voordelen van overstappen van internet provider

860
DELEN
De voordelen van overstappen van internet provider

Overstappen van internet provider kan flink wat voordelen opleveren, zo blijkt uit een kijkje op ProviderCheck.nl. Deze vergelijkingssite zet namelijk de beste deals voor internet, tv en bellen voor je op een rijtje, zowel op particulier als zakelijk gebied. En besparen, daar staan onze oren toch altijd naar? We vertellen je hoe het werkt en wat je ermee wint.

Flinke welkomstkorting

Providers doen er veel aan om jou als nieuwe klant binnen te halen en dat resulteert in flinke welkomstkorting die in het eerste jaar oploopt tot wel 50%. Je kunt hier zelf eenvoudig internet en tv vergelijken op jouw adres aan de hand van een postcode check. Dat overstappen is daarnaast zo gebeurd dankzij de overstapservice, waarbij je slechts wat gegevens in hoeft te vullen en waarna jouw nieuwe provider de rest regelt. Zo zit je normaliter geen dag zonder internet. Vaak krijg je ook de aansluitkosten cadeau.

Combineren met bellen

Als je veel met klanten belt dan kan een vaste telefoonaansluiting ook van pas komen. Of wie weet doe je wel alles mobiel? Hoe dan ook, door je belabonnement te combineren geniet je vaak nog van extra voordeel. Gaat dat om een mobiel abonnement? Zorg dan dat je die aansluit bij dezelfde provider, zoals KPN, T-Mobile, Budget Alles-in-1 of Ziggo (Vodafone). Dan scoor je vaak gratis data of belminuten, of een maandelijkse korting.

Gratis abonnement op streamingsdienst

Ook gratis abonnementen op streamingsdiensten zitten vaak bij de overstap inbegrepen. Dit kan per aanbieder verschillen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ESPN Compleet, Canal+ Films & Series of Viaplay. Verras je gezin thuis of kijk lekker met collega’s na werktijd naar die spannende voetbalgame. Zo regel je meteen een leuk personeelsfeestje. Biertjes, wijntjes, frisjes en hapjes erbij en let’s go!

Razendsnel internet

Razendsnel internet

Op een plek waar internet intensief gebruikt wordt wil je vast van snel internet genieten. Door die welkomstkorting kan het zomaar zijn dat je minder gaat betalen voor een sneller abonnement. Daarnaast zie je in de vergelijker ook of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Hierbij zijn de upload- en downloadsnelheid altijd gelijk. Komt goed van pas als je veel bijlages moet e-mailen of regelmatig aan videovergaderingen doet.

Online vergelijken steeds populairder

Het internet wordt steeds vaker ingezet om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en dat is niet voor niets. Het is eenvoudig en snel, zonder dat je uren meerdere aanbieders hoeft af te struinen op zoek naar de beste deal. De tip om te vergelijken geldt dus niet alleen voor internet, tv en bellen, maar ook voor andere abonnementen, zoals energie, maar ook zakelijke leningen, prijzen en rentes van banken, et cetera. Het kan zelfs ingezet worden voor het vinden van het voordeligste product, als laptops en kantoormeubelen. Gebruik eens wat vaker een vergelijker en bespaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here