Home Lifestyle De meest handige business apps en mogelijkheden

De meest handige business apps en mogelijkheden

1055
DELEN
Handige business apps

Je hebt het er als ondernemer vaak maar druk mee; en bijna altijd komen we wel met het internet in aanraking. Van het online aangifte doen richting de Belastingdienst, tot het verwerken van e-mails en het scannen van beveiligingsrisico’s. Zo ontzettend veel taken; en zo weinig uren in de dag. Met deze handige business apps en andere support mogelijkheden maak je het jezelf als ondernemer een stuk makkelijker.

1. Hulp bij de hand

Waar je als ondernemer dagelijks met het internet en bijbehorende vraagstukken bezig bent, zul je regelmatig tegen zaken aanlopen waarvan je niet precies weet hoe je deze aan moet pakken. In dat geval kan het dan ook ontzettend handig zijn om een ‘hulplijn’ zoals Business intelligence bij de hand te hebben. Zo worden al je data gerelateerde vraagstukken in no-time beantwoord en indien nodig zelfs voor je opgelost!

2. Agile business apps

Steeds meer ondernemers werken met allerlei gecompliceerde software systemen. Het digitale landschap blijft veranderen, en voordat je het weet zijn er weer nieuwe innovatieve diensten in de markt gezet. Klanten stellen steeds meer eisen, en de digitale omgeving kan van het een op het andere moment veranderen. Ontzettend belangrijk om wendbaar te worden dus; en dat is precies waar de Experis Ciber app je bij helpt. Een low code platform dat ervoor zorgt dat er direct een brug geslagen wordt tussen je backend systemen en allerlei toepassingen die je wendbaarheid vergroten.

3. Shoeboxed Receipt Tracker

Het bijhouden van facturen en bonnetjes is ontzettend belangrijk als onderneming; je hebt ze uiteindelijk natuurlijk allemaal nodig voor je belastingaangifte. Maar al die losse bonnetjes in de lade van je bureau maken het wel erg rommelig. De Shoeboxed Receipt Tracker app zorgt ervoor dat je al je bonnetjes direct in kunt scannen en vervolgens overzichtelijk kunt ordenen: klaar voor de belastingaangifte.

Handige apps voor business

4. AmberScript

Het transcriberen van interviews of vergadering neemt veel tijd in beslag. AmberScript is een handige app die ervoor zorgt dat gesproken audio direct wordt omgezet in geschreven tekst. Upload het audiobestand, wacht een paar minuten en je transcriptie staat voor je klaar.

5. Glympse

Met de handige app Glympse laat je realtime weten waar je bent en hoe lang het nog duurt voordat je op een afspraak aan komt. Je selecteert een bestemming, transportmiddel, ontvanger en hoe lang jij jouw locatie wilt delen (vergelijkbaar met WhatsApp ‘live’ locatie). Jouw afspraak kan vervolgens precies zien waar je bent en hoe lang het nog duurt voordat je op locatie bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here