Home Tech De iPhone 12: dit is wat we weten

De iPhone 12: dit is wat we weten

738
DELEN
De iPhone 12 dit is wat we weten

Corona of niet: Apple lijkt ook in 2020 weer gewoon een nieuwe generatie iPhones op de markt te brengen. Er gaan maar genoeg geruchten rond over deze spectaculaire nieuwe iphone, en we hebben de belangrijkste natuurlijk even voor je verzameld.

1. Nieuw design

De nieuwe Iphone 12 zou met een vernieuwd design komen. Zo zou de notch dit keer een stuk kleiner zijn, en zou het rechthoekige design ook onder de loep worden genomen.

2. OLED-scherm

De nieuwste iPhone zou dit jaar voorzien worden van het Samsung OLED scherm op de 5,4 inch en 6,1 inch schermen. Het OLED scherm (wat het LCD-scherm van de huidige iPhone zal vervangen) komt met een resolutie van 2340 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 475 ppi. De touch sensor zal op het scherm geplaatst worden waardoor de nieuwe iPhone nog dunner is dan zijn voorganger.

3. Vier modellen

Dit jaar komen er niet drie, maar wel vier iPhone modellen op de markt. Zo zouden er twee uitvoeringen van de iPhone 12 komen, waarvan er eentje net wat goedkoper is. Ook zien we de Pro en Pro Max varianten dit jaar weer terug. De Pro Max zal waarschijnlijk weer het grootste scherm krijgen: een mooie 6,7 inch.

De iphone 12

4. Verhoogde beeldsnelheid

Dit Super Retina XDR OLED scherm zal een beeldsnelheid van wel 120Hz kennen. De techniek hierachter wordt ProMotion genoemd: een techniek die je ook op de iPad Pro al toegepast ziet. Het scrollen gaat hierdoor soepeler en animaties, video’s en games zullen sneller en vloeiender worden afgespeeld. Ideaal voor de gamers dus!

5. Snelle oplader

Het gerucht doet de ronde dat de iPhone 12 met een nieuwe oplader komt: een mogelijke oplader met maarliefst 20W. Daarnaast zullen de nieuwe modellen ook een verbeterde accu hebben wat natuurlijk resulteert in een langere batterijduur.

6. Klaar voor 5G

De iPhone 12 zou de eerste 5G smartphone van Apple worden. Niet alleen de mmWave maar ook de sub-6GHz frequenties zouden ondersteund worden op dit nieuwe toestel. Daarnaast zou de simkaart vervangen worden door de 5G ondersteuning.

7. Verbeterde camera

Ook dit jaar zouden de camera’s van de nieuwe iPhone toestellen weer verbeterd worden. Het geavanceerde camerasysteem van de iphone 11 zal naar verwachting ook op de iPhone 12 terug te zien zijn: maar natuurlijk wel vernieuwd. De cameralenzen zouden uit 7 elementen bestaan (wat we nu al terugzien bij de iPad Pro 2020) en voorzien worden van een LIDAR-scanner om op deze manier betere diepte foto’s te kunnen maken.

Al met al genoeg moois in het vooruitschiet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here