Home Tech De beste zakelijke smartphones van maart 2022

De beste zakelijke smartphones van maart 2022

1028
DELEN
De beste zakelijke smartphones van maart 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe zakelijke smartphone? Dan wil je natuurlijk graag een toestel dat jouw zakelijk leven optimaal ondersteunt. Daar heb je dan ook wel wat geld voor over, want een toptoestel is immers niet goedkoop, zeker niet als je het nieuwste van het nieuwste wilt. Maar welke smartphone is op dit moment de beste keuze? We bespreken de beste zakelijke smartphones van maart 2022.

OPPO Find X5

Op 11 maart komt de nieuwe Find X5-serie van de Chinese fabrikant OPPO op de markt in de Benelux. Je kunt nu al de Oppo Find X5 zakelijk bestellen. Na de hoog aangeschreven Find X4 Pro, zijn de verwachtingen hoog van de nieuwe serie. De standaard OPPO Find X5 wordt een redelijk groot toestel met een scherm van 6,5 inch dat dankzij de hoge verversingssnelheid heerlijk vloeiend werkt. Met een 32 megapixel selfiecamera en drie sterke camera’s op de achterzijde die onder andere 5x hybride zoom mogelijk maken voldoet het toestel ook uitstekend voor videobelgesprekken en het schieten van beelden. Dankzij de grote 4.800 mAh accu en de mogelijkheden voor snelladen en draadloos opladen, moet je er zonder moeite de hele dag mee kunnen doen. Wil je toch nog wat meer, ga dan voor de OPPO Find X5 Pro. Deze is nog net iets groter, heeft een snellere processor en een geavanceerder scherm én is geheel waterdicht (IP68).

Samsung Galaxy S22 Ultra

Sinds februari is ook de nieuwe serie high end smartphones van Samsung op de markt. Het absolute vlaggenschip in die serie is de Samsung Galaxy S22 Ultra, een uitstekende keuze voor een zakelijke smartphone met een groot en prachtig scherm van 6,8 inch. Net als de OPPO Find X5 Pro is de S22 Ultra voorzien van een enorme accu van 5.000 mAh waarmee je de dag door moet kunnen komen. Bijzonder is dat Samsung deze keer de S-Pen die eigenlijk exclusief voor de Note-toestellen was geïntegreerd heeft in de S22 Ultra. Niet alleen kun je met dit pennetje tekenen en schrijven op je smartphone, maar dankzij de Bluetooth-functie kun je de pen ook gebruiken om de sluiter van de camera te bedienen of de volgende slide van je presentatie te tonen. Erg handig dus! Uiteraard is het toestel klaar voor 5G.

iPhone 13

iPhone 13

Uiteraard moeten we Apple niet uitvlakken. Deze producent kwam in het najaar van 2022 met haar nieuwe iPhone 13 serie. Alle toestellen in deze serie zijn voorzien van dezelfde, zeer geavanceerde camerasensor als die van het vorige vlaggenschip: de iPhone 12 Pro Max. Apple heeft geïnvesteerd in het verbeteren van de batterijduur door het plaatsen van een grotere accu in deze serie. Dat verschil is goed merkbaar, wat erg prettig is omdat je natuurlijk wel de hele werkdag lang op je smartphone wilt kunnen vertrouwen. De echte topper in deze serie is de nieuwe iPhone 13 Pro Max, met een scherm van 6,68 inch tevens het grootste toestel in de serie.

Ben je fervent gebruiker van Apple-producten, dan blijft je keuze voor je nieuwe zakelijke smartphone beperkt tot de vier toestellen in de iPhone 13-serie. Ben je gewend aan Android als besturingssysteem, dan zijn je keuzes aanzienlijk ruimer. Maar de nieuwe toestellen van Samsung en OPPO staan in die categorie toch echt wel bovenaan het lijstje van de beste Android toestellen die in maart 2022 op de markt zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here