Home Tech De beste betaalbare smartphones om als zakelijke telefoon te gebruiken

De beste betaalbare smartphones om als zakelijke telefoon te gebruiken

683
DELEN
De beste betaalbare smartphones om als zakelijke telefoon te gebruiken

Het geld groeit de meesten van ons niet op de rug. Dat geldt ook voor ondernemers die zichzelf en medewerkers willen voorzien van een zakelijke telefoon. Voor een goede smartphone tel je met gemak vele honderden euro’s neer. Daarom hebben we hier vier kwalitatief goede toestellen met een wat vriendelijkere prijs verzameld.

Samsung Galaxy A71

De Galaxy A-serie van Samsung doet het al een aantal jaren goed als sterke en betaalbare mid-range optie. De toestellen zijn traditioneel aan de grote kant, en dat geldt ook voor deze: het model heeft een groot 6,7 inch OLED-scherm. Vooral handig voor mensen met grote handen, dus. Verder heeft de Samsung Galaxy A71 een zeer vlotte processor, veel opslagruimte én vier camera’s aan de achterzijde waarmee uitstekende foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. De accu gaat bovengemiddeld lang mee, maar kan niet draadloos worden opgeladen. Het toestel wordt minimaal twee jaar ondersteund met updates.

iPhone SE 2020

Ook Apple heeft inmiddels ontdekt dat niet iedereen bereid is om duizend euro neer te tellen voor een nieuwe smartphone. Daarom heeft nu ook een betaalbare SE-lijn, waarvan de iPhone SE 2020 het meest up to date is. Dit toestel heeft het ontwerp van de iPhone 8. Het is een compact toestel uitgerust met Touch ID en de razendsnelle Bionic A13 chipset. Ten opzichte van de iPhone 8 zijn de fotoprestaties verbetert, maar het scherm helaas niet. Wel kan het toestel draadloos opgeladen worden. De iPhone SE 2020 draait uit de doos op iOS 13 en wordt nog jaren ondersteund. Geïnteresseerd? Kijk dan ook naar iPhone SE cases 2020 om de telefoon te beschermen tegen (val)schade.

Beste betaalbare smartphones om als zakelijke telefoon te gebruiken

OnePlus Nord

Het is een tijdje geleden dat OnePlus het waagde om een mid-range toestel op de markt te brengen, maar deze keer hebben ze het goed gedaan. De OnePlus Nord heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een luxe ontwerp, een mooi OLED-scherm en een krachtige Snapdragon processor. De accu gaat lang mee een laadt snel op, maar dat kan niet draadloos. Ook is het toestel geschikt voor 5G. De OnePlus Nord draait op Android en krijgt twee jaar Android-updates en drie jaar beveiligingsupdates.

Google Pixel 4a

Hoewel je er niet veel mensen mee ziet, maakt Google wel degelijk ook smartphones. De Google Pixel 4a is een compact mid-range met een uitstekende enkele camera. Verder is de telefoon voorzien van een mooi OLED-scherm dat door het formaat van het toestel prima met één hand te bedienen is. Deze smartphone is helaas nog niet geschikt voor 5G en kan ook niet draadloos opgeladen worden. Wel krijgt het toestel sneller en langer software-updates dan de meeste concurrerende modellen van andere producenten. De Google Pixel 4a wordt overigens niet officieel in Nederland verkocht, maar je kunt hem via een Duitse winkel bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here