Home Tips De 3 grootste voordelen van digitaal vastgoedbeheer

De 3 grootste voordelen van digitaal vastgoedbeheer

1017
DELEN
De 3 grootste voordelen van digitaal vastgoedbeheer

Met vastgoedsoftware heb je inzicht in alle randzaken die bij vastgoedbeheer komen kijken. Doordat alle gegevens digitaal beschikbaar zijn, hoef je geen Excelbestand meer bij te houden en bespaar je flink wat tijd. We zetten de 3 grootste voordelen van digitaal vastgoedbeheer voor je op een rijtje.

1 Snellere afhandeling van administratieve zaken

Hoe meer vastgoed je beheert, hoe meer huurders je hebt. Dat brengt ook de nodige papieren administratie met zich mee, bijvoorbeeld van alle huurcontracten. Wanneer je dit digitaliseert, scheelt dat een hoop ruimte en een hoop gedoe. Geen gedoe meer met printers, scanners, en overvolle ordners, maar alles op één plek.

Ook het versturen van de maandelijkse factuur vereist enige administratieve inspanningen. Met vastgoedsoftware van Vastgoed.app heb je de optie om betalingen te automatiseren. De software verstuurt maandelijks een factuur met iDEAL-link zodat je hier zelf niet aan hoeft te denken. Ook betalen je huurders op deze manier altijd het juiste bedrag.

2 Automatische afhandeling van storingen

Vind je het ook zo stressvol om continu telefoontjes of mailtjes te krijgen van huurders die een storing melden? Dan is het extra handig om je vastgoedbeheer te digitaliseren. Op die manier melden huurders hun probleem en worden ze gelijk geholpen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

De huurder doorloopt een stappenplan waaruit duidelijk wordt of ze het probleem zelf kunnen verhelpen of dat er toch een professional nodig is. In het tweede geval gaat de melding rechtstreeks naar de professional waarmee jij samenwerkt. Je hebt altijd inzicht in de meldingen en de gang van zaken, maar je bent niet meer het centrale aanspreekpunt.

3 Al je panden in één overzicht

Al je panden in één overzicht

Met een uitgebreide vastgoedportefeuille is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Ook hiervoor is vastgoedsoftware de perfecte oplossing. Alle gegevens over je panden, huurders, en lopende contracten staan hierin voor je op een rijtje.

Daarnaast kun je meldingen instellen die je helpen met het beheren van je vastgoed. Bijvoorbeeld wanneer een contract bijna afloopt of wanneer er een indexatiedatum aankomt.

Digitaal vastgoedbeheer voor continu overzicht

Door je vastgoedportefeuille te digitaliseren, wordt vastgoedbeheer een stuk makkelijker en overzichtelijker. Benieuwd welke software het best aansluit op jouw behoeftes? De software van vastgoed.app is toegankelijk voor elke vastgoedbelegger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here