Home Tech Craft CMS: dit moet je weten!

Craft CMS: dit moet je weten!

1165
DELEN
Craft CMS dit moet je weten!

Wanneer jij de term ‘Craft CMS’ al eens eerder bent tegengekomen, is de kans groot dat jij of iemand in je directe omgeving bezig is met het opzetten van een eigen bedrijf of iets dergelijks. Hebben we gelijk? We zien deze term steeds vaker voorbij komen op het internet, maar de naam zelf verklapt niet erg veel. Misschien wordt het eens tijd om samen te gaan kijken naar dit programma, want ja: dat is wat Craft CMS is, en vooral naar wat jij of die persoon in jouw omgeving met dit programma kan en kan bereiken. In dit blog lees je alles wat jij moet weten over Craft CMS!

Web development

Een term die we eigenlijk van tevoren even moeten belichten, is ‘web development’. Deze wordt namelijk vaak in één adem genoemd met een programma als Craft CMS en dat is niet helemaal voor niks. Wat is web development en nog belangrijker: wat kun jij ermee?

Een korte definitie van web development: het ontwikkelen van sites, apps en andere online toepassingen. Wat willen we hiermee zeggen? Wanneer jij of die persoon in je omgeving wilt beginnen met het opzetten van een eigen bedrijf, is er in negen van de tien gevallen sprake van het creëren van een eigen website, app of andere online toepassing. Begint er al een belletje te rinkelen?

Web development

En Craft CMS?

Nu we weten wat web development inhoudt en wat het jou kan bieden, is het tijd om de brug te maken met het programma Craft CMS. Een groot deel van de professionals gebruikt dit programma en dat is niet helemaal voor niets. Craft CMS is een zogeheten ‘content management systeem’: vandaar de CMS. Met dit programma creëer je zaken als websites, apps en dus ook die andere online toepassingen. Een programma als dit is dus bij onmisbaar wanneer jij voor jezelf wilt beginnen en een bepaalde online vindbaarheid wilt creëren. Zoek je een bedrijf dat jou goed kan helpen en ondersteunen waar nodig tijdens je gebruik met Craft CMS? Neem eens een kijkje bij Wearedoop. Voor vragen, advies en samenwerking is dit dé plek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here