Home Lifestyle Coffee@Home: Heerlijke koffie voor thuiswerkers

Coffee@Home: Heerlijke koffie voor thuiswerkers

2692
DELEN

Het maakt je dag compleet: dat lekkere bakje koffie tijdens je drukke werkdag. Maar als ZZP’er of startende ondernemer die vanuit huis werkt, lijkt het misschien niet zo eenvoudig om aan een goede bak koffie te komen. Gelukkig brengt Coffee@Home daar verandering in – om jouw werkdagen nóg efficiënter te maken!

Op maandelijkse basis

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe Coffee@Home werkt! Het concept kent de naam private coffee lease, waarbij je een koffieautomaat huurt en maandelijks thuis je koffie ontvangt. Gratis opgestuurd! Zo bespaar je de hoge kosten van de aanschaf van een duur koffieautomaat: je betaalt op maandelijkse basis in plaats van op één moment. En ook hoef je er niet zelf op uit om je koffievoorraad aan te vullen. Makkelijker kan het dus eigenlijk niet!

Een kwalitatief koffieautomaat

Dat gemak is natuurlijk nog niet alles. Je wilt ook voor een kop koffie van kwaliteit gaan! Dat is uiteraard iets waar Coffee@Home over heeft nagedacht. Je ontvangt thuis een Jura koffiemachine van topkwaliteit: een apparaat in een stijlvol design, eenvoudig te bedienen en met een werking voor het beste koffieresultaat. Zo worden de bonen altijd versgemalen in het apparaat – om jou een smaaksensatie te bezorgen.

kwalitatief koffiautomaat

De machine wordt door Coffee@Home geïnstalleerd op de plek naar wens in je thuiskantoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je twee linkerhanden hebt: alles wordt voor je geregeld. Ook kun je hierbij kiezen voor een smaakprofiel dat helemaal aansluit op jouw koffiewensen. Daarnaast is zelfs het maken van bijvoorbeeld een cappuccino gemakkelijk met dit apparaat. Dat wordt ultiem genieten van lekkere bakjes – iedere dag opnieuw!

Een traktatie voor jezelf én je eventuele gasten

De mogelijkheid om goede koppen koffie te zetten op je werkplek is allereerst uiteraard een traktatie voor jezelf. Zo kom je je werkdagen een stuk beter door! Of het nu is om de dag mee te beginnen, tijdens de pauze of juist met de middagdip: het apparaat staat altijd voor je klaar. En dat al vanaf 40 cent per kopje koffie.

koffiebonen

Heb je er daarnaast al over nagedacht dat het mooie apparaat ook een stukje professionaliteit uitstraalt naar de gasten die bij je langskomen? Deze machine is namelijk wel even wat anders dan een standaard huis-tuin-en-keukenapparaat. En daarmee maak jij indruk! Er zijn dus meer dan genoeg redenen te benoemen om voor het private coffee lease concept te kiezen. Doe er je voordeel mee – en laat het goed smaken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here