Home Blogs Beveilig jouw kantoor met sensor buitenverlichting

Beveilig jouw kantoor met sensor buitenverlichting

1800
DELEN
Beveilig jouw kantoor met sensor buitenverlichting

Een goede kantoorbeveiliging is belangrijk. Wanneer er ingebroken wordt, dan kun je flinke schade lijden. Niet alleen kan het zo zijn dat er inbraakschade aan het pand is en dat de meest kostbare eigendommen worden ontvreemd, maar het komt natuurlijk ook voor dat er door inbraak gevoelige (klanten)informatie op straat komt te liggen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen en sensor buitenverlichting kan hierbij helpen.

Sensor buitenverlichting brengt het pand onder de aandacht

Sensor buitenverlichting kan het kantoor letterlijk in het licht zetten wanneer er mogelijk inbraakgevaar bestaat. Wanneer het kantoor gesloten is, dan is het niet nodig voor mensen om zich rond het kantoorpand te begeven. Doen zij dit toch, dan gaat de sensor buitenverlichting aan, waardoor het kantoorpand in het licht komt te staan en direct de aandacht trekt van iedereen die in de omgeving is. De sensor van de buitenverlichting merkt de beweging rond het pand op en zorgt ervoor dat de verlichting aan schiet wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Verschillende soorten buitenverlichting met sensor

Er zijn natuurlijk diverse soorten buitenverlichting met een sensor om te kunnen reageren op beweging. Je hebt dan ook goed de mogelijkheid om te kiezen voor buitenverlichting die goed bij het kantoorpand past. Grote kantoorpanden hebben toch weer een andere oplossing nodig dan kleinere panden. Soms is het voldoende om een enkele wand in het licht te zetten bij beweging, maar het kan ook zijn dat het wenselijk is dat de hele gevel of het hele kantoorpand wordt verlicht. Voor ieder vraagstuk op het gebied van buitenverlichting met sensor is er een juiste oplossing beschikbaar.

Waarom kiezen voor sensor buitenverlichting?

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor buitenverlichting zonder sensor. Deze buitenverlichting werkt constant en zorgt ervoor dat het pand direct al niet interessant is voor inbrekers. Toch zijn er enkele belangrijke redenen om toch te kiezen voor sensor buitenverlichting voor het extra beveiligen van een kantoorpand. Vaak maakt deze verlichting de ongewenste bezoekers aan het schrikken, waardoor ze ook niet gaan zoeken naar mogelijkheden om buiten het licht te blijven. Daarnaast werkt de buitenverlichting met sensor erg eenvoudig en is het uiteraard ook een milieuvriendelijke oplossing, omdat het licht niet voortdurend blijft branden. Dit laatste zorgt natuurlijk ook voor een aangename besparing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here