Home Tech De beste zakelijke smartphones op een rijtje.

De beste zakelijke smartphones op een rijtje.

2914
DELEN
Zakelijke smartphones

Als ondernemer weet ook jij: tijd is geld. Wist je dat je bijvoorbeeld gemiddeld 221 keer per dag je telefoon checkt? Je bent al snel vele uren bezig met het beantwoorden van berichten, aannemen van oproepen en het navigeren naar kantoor. Iedere seconde die je hiermee kunt besparen levert dus direct winst op! Wij hebben daarom de beste zakelijke smartphones voor jou op een rij gezet waarmee je efficiënt en gemakkelijk de (werk)dag door komt.

Gemak, slimme software en uitstekende prestaties: Apple iPhone 7

De iPhone 7 is bij uitstek een telefoon die gemaakt is voor het zakenleven. Het toestel oogt bijzonder stijlvol waardoor je hem met trots op de vergadertafel kunt leggen. Je kunt hierbij kiezen voor een matzwarte variant, of toch voor de zilveren versie gaan. Naast het strakke uiterlijk herbergt de iPhone 7 ook bijzonder goede specificaties. Dankzij een snelle processor, voldoende werkgeheugen en interne opslag reageert hij bijzonder snel waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Groot pluspunt van de iPhone in het algemeen is de mogelijkheid om bijvoorbeeld Facetime te gebruiken. Hiermee kun je snel en gemakkelijk collega’s bereiken of zelfs op afstand een vergadering plannen! Daarnaast beschikt de software over handige toevoegingen zoals de mogelijkheid om PDF-bestanden direct in tekst om te zetten. Heel handig voor wanneer je snel iets moet opzoeken. Over opzoeken gesproken: maak kennis met Siri. Siri is dé persoonlijk assistent, helemaal afgericht op jouw wensen en eisen.

Beste Android zakelijke smartphone: Samsung Galaxy S8

Heb je het niet zo op iOS? Ga dan voor de beste Android telefoon van het moment: de Samsung Galaxy S8! Deze telefoon beschikt net zoals de iPhone 7 over een weergaloos ontwerp, fraai en helder scherm en levert daarnaast indrukwekkende prestaties. Ook zit de software van de telefoon vol innovatieve functies, met de focus op veiligheid. Maak jij bijvoorbeeld veel gebruik van internetbankieren of sla je veel belangrijke, zakelijke documenten op op je telefoon? Laat de geavanceerde Samsung Knox software jouw privé informatie beschermen! Ook kun je een extra veiligheid laag inbouwen door gebruik te maken van de indrukwekkende iris-scanner. Zo kunnen mensen niet zomaar toegang krijgen tot je telefoon, aangezien hij enkel ontgrendelt met het profiel van jouw iris. Bovendien beschikt de telefoon over een NFC chip, waardoor je snel en gemakkelijk afrekent bij bijvoorbeeld de AH To Go zonder te hannesen met je pinpas.

Eén en al veiligheid: de BlackBerry KEYone

BlackBerry is natuurlijk bij uitstek dé fabrikant voor het zakenleven. Toegegeven, de fabrikant uit Canada heeft behoorlijk wat jaren in een dip gezeten, maar is er weer helemaal bovenop gekomen. Afgelopen jaar presenteerde men namelijk de BlackBerry KEYone: het nieuwste vlaggenschip. De BlackBerry KEYone beschikt over een fysiek QWERTY-toetsenbord waarmee je razendsnel al je berichten, e-mails en WhatsApp’jes beantwoordt. Bovendien kun je diverse snelkoppelingen instellen waardoor je met een druk op de knop bijvoorbeeld een collega belt. Daarnaast beschikt de telefoon over zeer veilige software. De software is zelfs zo veilig, dat antivirus fabrikant Kaspersky de BlackBerry KEYone aanraadt voor een ieder die belangrijke informatie op zijn smartphone heeft staan. En hebben we dat tegenwoordig niet allemaal? O ja, hebben we het al gehad over het strakke, zakelijke ontwerp van deze nieuwe BlackBerry? Wanneer je dit toestel aan een collega laat zien zul je zeker een complimentje ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here