Home Blogs Besparen op je zakelijke iPhone? Het kan met deze 5 tips!

Besparen op je zakelijke iPhone? Het kan met deze 5 tips!

1280
DELEN
Besparen op je zakelijke iPhone Het kan met deze 5 tips!

Er zijn ontzettend veel manieren om te besparen op de aanschaf van je zakelijke iPhone. Zowel bij de aankoop als met het gebruik en verbruik van je iPhone voor de zaak. We weten allemaal wel dat de iPhone best een investering is die je moet doen. En dan is het wel fijn om wat op de iPhone te besparen! Hoe je dat doet? Wij hebben 5 tips op een rijtje gezet.

1 Koop een refurbished iPhone

Allereerst kan je al behoorlijk wat kosten besparen als je een refurbished iPhone neemt. Voor degene die het niet weten, een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone waarbij alles gecheckt en vervangen is waar nodig. Vaak is de behuizing en batterij nieuw. Er is praktisch geen verschil te merken! Behalve in de prijs dan. Zo heb je bijvoorbeeld goed geprijsde refurbished iPhone 7 van telefoondiscounter.nl.

2 Bespaar op energie

Wil je dat je zakelijke iPhone zo lang mogelijk doet met een opgeladen batterij? Zet je iPhone dan bijvoorbeeld op vliegtuigstand als je ‘m niet nodig hebt. Het kan sowieso fijn zijn om af en toe even offline te gaan voor wat rust. Of zet bluetooth, dataroaming of push notificaties uit. Dit kan enorm veel energie besparen op je batterij. Ook is het goed om de batterij volledig op te laden als ie bijna leeg is. Doe dit niet af en toe een paar keer, voor een paar procent. Dat is minder goed voor je batterij.

3 Verleng levensduur van de batterij

Zorg ervoor dat je de batterij 1 keer per maand tot 0 laat lopen. Laat je telefoon helemaal uitvallen en laadt hem dan pas weer op. Hiermee zorg je ervoor dat de levensduur van je batterij verlengd wordt.

4 Bespaar op je databundel

Iedereen wil natuurlijk zo min mogelijk kwijt zijn aan de databundel. Check altijd goed hoeveel data je per maand verbruikt en waar je dan op kan besparen. Sowieso is het wijsheid om zoveel mogelijk op Wifi te zitten. Zo hoef je niet elke keer beroep te doen op het 3G of 4G netwerk. Hierdoor kan je al veel op je bundel besparen! Gebruik je bepaalde apps bijna nooit? Stel dan in dat deze geen gebruik maken van het mobiele dataverkeer. Zo ben je niet onnodig data aan het verspillen.

5 Geheugen vol? Zo maak je ‘m weer leeg

We downloaden wat af, we maken veel foto’s en browsen de hele dag door op onze telefoons. Dan kan het zijn dat het geheugen snel vol raakt. Kijk maandelijks kritisch naar welke apps je gebruikt. Verwijder degene die je eigenlijk niet gebruikt. Gebruik iCloud voor het opslaan van bestanden en verwijder overbodige bestanden. Als je dit elke maand even doet, zal je zien dat je veel meer onnodige dingen bewaart dan je denkt. En dat gaat alleen maar ten koste van het geheugen. Zonde dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here