Home Tips 5 Redenen om lamellen zwembadafdekkingen van Soldeck te verkopen

5 Redenen om lamellen zwembadafdekkingen van Soldeck te verkopen

813
DELEN
5 Redenen om lamellen zwembadafdekkingen van Soldeck te verkopen

Bent u ondernemer in de tuin branche? Of handelt u in opbouw- of inbouwzwembaden? Wellicht krijgt u dan regelmatig een vraag naar zwembadafdekkingen. Bij Soldeck worden zwembadafdekkingen in een eigen productiehal geproduceerd. De nadruk bij het produceren van de afdekkingen ligt op kwaliteit in combinatie met een luxe uitstraling.

We geven u in dit artikel vijf goede redenen om dealer te worden van Soldeck poolcovers, waarmee uw klanten verzekerd zijn van jarenlang plezier en een duurzame investering.

1 Vraag neemt toe

De vraag naar een zwembad in de tuin heeft de laatste jaren een vlucht genomen nu de materialen verder ontwikkeld raken. Met het zwembad is ook de vraag naar lamellen zwembadafdekkingen toegenomen. Met het oog op toenemende milieubelastingen op vliegen en brandstoffen is het bovendien goed denkbaar dat consumenten en gezinnen steeds meer waarde hechten aan thuis vakantie vieren. De vraag naar een zwembad in de tuin inclusief een zwembadafdekking, zal naar verwachting op korte en langere termijn daarom alleen maar toenemen.

Nog een belangrijke factor is de vergroening van de maatschappij, waardoor er steeds meer nadruk komt te liggen op duurzame materialen. De zwembadlamellen van Soldeck zijn gemaakt van 100% recyclebaar polycarbonaat, waardoor ze, naast het feit dat ze een minimale belasting op het milieu geven, ook nog eens een lange levensduur hebben.. 

2 Consument gericht op besparing energiekosten

Met de stijgende energieprijzen is er alles aan gelegen om op zoek te gaan naar manieren om energie te besparen. Doordat de polycarbonaat lamellen van Soldeck hol zijn, zijn ze in staat om de watertemperatuur te isoleren door middel van de stilstaande lucht binnenin de lamellen. De metallic grijze solar lamellen hebben daarnaast nog een functie: door de donkergrijze kleur trekken ze de warmte van het zonlicht aan, in plaats van het af te kaatsen. Het resultaat hiervan is dat de watertemperatuur niet alleen wordt geïsoleerd, maar ook extra wordt opgewarmd door het zonlicht.

3 Materiaal van hoge kwaliteit

Naast de isolerende werking en de luxe uitstraling heeft polycarbonaat nog een belangrijk voordeel: het is erg sterk. Dit maakt een investering in de zwembadafdekking een investering voor de toekomst. Het sterke materiaal zorgt er namelijk voor dat uw klanten er lang mee kunnen doen. Met de garantie op de afdekkingen weet u zeker dat u een product aflevert waar uw klanten op kunnen vertrouwen.

Materiaal van hoge kwaliteit

4 Korte levertijd

Soldeck produceert de polycarbonaat zwembadlamellen in hun eigen productiehal in het Friese Drachten. Het grote voordeel hiervan is dat ze de kwaliteit kunnen garanderen omdat er geen derde partij bij betrokken is, maar ook dat de levertijden relatief kort zijn. Een volledige afdekking inclusief een automatisch oprolsysteem kan zo al in 15 werkdagen geleverd worden. Dat is prettig voor uw klanten, want als er één ding belangrijk is, is dat uw klanten weten waar ze aan toe zijn.

5 Producent met hoge staat van dienst

Soldeck is al jarenlang producent en betrouwbare partner voor poolcovers en zwembadonderhoud. Door deze ervaring kent het bedrijf de branche van binnen en buiten, waardoor ze perfect in kunnen spelen op uw wensen als ondernemer.

Als ondernemer bent u dus een belangrijke spil voor het bedrijf, maar het eindproduct is natuurlijk bedoeld voor de consument. Door te testen, produceren, hertesten en het verwerken van feedback, zijn zo zwembadafdekkingen ontstaan van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Via de website kunt u contact opnemen met Soldeck voor een samenwerking.