Home Financieel Beleggen was nog nooit zo makkelijk

Beleggen was nog nooit zo makkelijk

1117
DELEN
Beleggen makkelijk

Beleggen klinkt als een hele moeilijke aangelegenheid. Toch zijn er tools op de markt die het ook voor jou enorm eenvoudig maken om het maximale uit je spaargeld te halen, door middel van een goede belegging. Je hoeft vandaag de dag geen financieel expert meer te zijn om goed te kunnen beleggen. Je kunt je vermogen, of een deel er van, namelijk door Binck laten beleggen, en op die manier een mooi rendement halen. Zij maken het beleggen een stuk makkelijker. Op deze manier is beleggen voor iedereen erg toegankelijk, ook als je weinig ervaring met deze manier van investeren hebt. Wij vertellen je graag hoe je samen met Binck het maximale rendement uit je inleg kunt halen, zodat jij binnen zeer korte tijd aan de slag kan het beleggen.

Maak een goede start

Het is erg belangrijk om een aantal zaken voor jezelf op een rijtje te zetten, voordat je gaat starten met beleggen. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, is het aan te raden om vooraf te bepalen hoeveel je kan en wil inleggen. Beleggen brengt namelijk risico’s met zich mee, en als je dit risico niet wil lopen dan is het niet aan te raden om te starten met beleggen. Je kunt eventueel samen met een adviseur bekijken welk deel van jouw vermogen ingezet gaat worden als belegging. Als je dit bepaalt hebt, dan kan het beleggen echt beginnen.

Beleggen

Verschillende beleggingsfondsen

Als je gaat starten met beleggen, kun je kiezen uit vele verschillende beleggingsfondsen en ETF’s, waar je jouw inleg in kwijt kunt. Als je belegt via de Fundcoach van Binck, dan zijn er momenteel ruim 800 fondsen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Het is voor velen een flinke opgave om daaruit de beste fondsen te kiezen. Het kan ook zo zijn dat er meerdere fondsen voldoen aan jouw wensen en eisen, waardoor het verstandig is om je inleg te spreiden over meerdere fondsen. Er zijn fondsen uit verschillende landen, in verschillende branches en met verwachte rendementen. Kijk daarom goed welke het beste bij je past.

Vergelijk fondsen online

Om er voor te zorgen dat je een juiste keuze maakt en dus je inleg in de juiste fondsen stopt, kun je online alle fondsen met elkaar vergelijken. Dit kan via de Fondsvergelijker van BinckBank. Alle beleggingsfondsen en ETF’s die worden aangeboden via de Fundcoach van Binck kun je in deze tool vergelijken. Geef persoonlijke voorkeuren aan waar jij wil dat rekening mee gehouden moet worden, en de Fondsvergelijker geeft aan bij wilde fondsen jij het beste je investering kunt inleggen. Op die manier heb je de grootste kans op een positief resultaat.

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BinckBank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here