DELEN

Uiteraard stel je hoge eisen aan je bedrijfswagen. Betrouwbaarheid, veiligheid en zuinigheid zijn een aantal voorwaarden die voor nagenoeg elke ondernemer belangrijk zijn, de kosten per gereden kilometer zijn immers al hoog genoeg. De slimme ondernemer ziet echter mogelijkheden om het rendement van zijn of haar bedrijfswagen te optimaliseren. Een bedrijfswagen hoeft namelijk niet altijd geld te kosten, het kan je zelfs iets opleveren, namelijk extra bekendheid door de uitstraling van je bedrijfswagen te verbeteren. Bijvoorbeeld te kiezen voor specifieke auto-onderdelen die duidelijk maken waar je voor staat.

Opvallen voor het beste resultaat

Uiteraard verzorg je jouw bedrijfswagen goed en je hebt wellicht ook je logo en/of bedrijfsnaam aangebracht zodat je ook onderweg je onderneming goed vertegenwoordigd. Het kan echter beter door de herkenbaarheid van je auto te verbeteren door meer de nadruk te leggen op bepaalde accenten. Je kan er dan aan denken om nieuwe velgen te kopen waardoor je extra opvalt op een positieve manier. Ook al sta je er niet direct bij stil, naar het model en de kleur van je bedrijfswagen zijn de velgen een absolute blikvanger, let zelf maar eens op hoe makkelijk je een auto kunt beschrijven die je recent hebt gezien. De kans is groot dat je het zal onthouden als een personenwagen of een bedrijfswagen opvallende velgen heeft.

Andere mogelijkheden voor een verbeterde herkenbaarheid

Uiteraard zijn velgen niet het enigste onderdeel wat je kan gebruiken om van je bedrijfswagen een serieuze blikvanger te maken. Er zijn diverse onderdelen te koop die je niet alleen helpen om je auto te verfraaien, de meesten zijn ook bijzonder functioneel. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Een andere uitlaat
  • Zijspiegels
  • Magneetstrips
  • Spoilers

Nieuwe velgen kopen of andere auto-onderdelen

Mocht je nou overwegen om je bedrijfswagen te verfraaien door nieuwe velgen te kopen, andere onderdelen of een (nieuwe) belettering, laat dit dan doen door een gespecialiseerd bedrijf. In veel gevallen is hier specifieke kennis voor nodig en zorgt een goede montage voor het behoud van de waarde van je wagen. Wil je daarnaast wel belettering, maar liever niet in een permanente vorm, kijk dan eens naar de mogelijkheid om je bedrijfswagen te voorzien van magneten met je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Op die manier kan je heel eenvoudig de belettering vervangen wanneer dat nodig is. Zeker als je de auto ook privé gebruikt kan dat een zinvolle keuze zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here