Home Blogs Bedrijfsfeest organiseren: 5 tips

Bedrijfsfeest organiseren: 5 tips

2032
DELEN
bedrijfsfeest organiseren

Ben je al aan het plannen voor de kerstborrel of staat er een ander bedrijfsfeest op de kalender? Het organiseren van een geslaagd bedrijfsfeest kan nogal wat werk omhanden hebben. Zo is het voor een eenmalig evenement belangrijk om op zoek te gaan naar een tentenverhuur organisatie. Terwijl je in een ander geval misschien beter direct op aanschaf over kunt gaan. Met deze tips zorg je dat de organisatie van jouw bedrijfsfeest soepel en stress-vrij verloopt.

  1. Huren of kopen?

Heb je regelmatig een feest of partij op de zaak? Dan zou je het beste rond kunnen kijken voor een goede plek voor tenten verkoop. De eenmalige aanschaf van een eigen tent zal zich in de loop der jaren namelijk afbetalen. Heb je een eenmalig feestje? Dan kun je de tent (en eventueel zelfs alle decoratie) beter huren. Kijk dus niet alleen naar het aankomende evenement, maar ook naar eventuele toekomstplannen.

  1. Binnen of buiten de kantoormuren?

Houd je het bedrijfsfeest binnen, of buiten de kantoormuren? Een ruim kantoor kan voldoende mogelijkheden bieden voor een leuk bedrijfsfeest, maar in sommige gevallen kun je beter op zoek naar een andere locatie. Houd je jouw bedrijfsfeest dit keer buiten de deur? Doe het dan in de vorm van een leuk bedrijfsuitje. Leuk als teambuilding, en een goede manier voor alle medewerkers om elkaar eens een keer buiten de muren van het bedrijf te zien.

  1. Breng wensen in kaart

De kans is groot dat je jouw medewerkers in de loop der jaren wel hebt leren kennen. Wat zijn hun wensen en behoeften wanneer het gaat om een bedrijfsfeest? Houden ze van een lekkere borrel, of is een goede teambuilding meer op zijn plek? Maak eventueel een ideeënbus waar medewerkers hun eigen ideeën in kwijt kunnen. Zo draagt iedereen bij aan een leuk feest.

  1. Kies de juiste leverancier

Je moet gegarandeerd veel items en voedsel- en drinkwaren bestellen. Vind hier de juiste leverancier voor en probeer zoveel mogelijk bij dezelfde leverancier te bestellen. Niet alleen heb je zo één betrouwbaar aanspreekpunt, het kan ook nog eens zijn dat ze je een mooie korting meegeven.

  1. Werk met een thema

Je kan natuurlijk alle kanten op met een bedrijfsfeest. Het is dan ook geen slecht idee om met een thema te werken. Zo weet je de hele organisatie door waar je naartoe aan het werken bent, en kun je ook voor alle losse zaken makkelijk een richting bepalen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here