Home Tips Alles wat je nodig hebt bij de logistiek van een webshop

Alles wat je nodig hebt bij de logistiek van een webshop

716
DELEN
Alles wat je nodig hebt bij de logistiek van een webshop

Bij het runnen van een webshop komt veel kijken. Het is dan ook logisch dat je niet weet waar je moet beginnen bij het opzetten ervan. Als je de producten hebt ingekocht en de webshop hebt opgezet ben je al een heel stuk onderweg. Als je die voorbereidingen hebt getroffen, is het tijd om de eerste producten te gaan versturen. Ook bij het inpakken van de producten heb je van alles nodig. Ben je benieuwd wat je daarvoor nodig hebt? Lees dan verder en kom erachter!

Geschikte verzenddoos

Als je een artikel gaat verzenden is een verzenddoos het belangrijkste. De doos moet perfect aansluiten bij het artikel, zodat deze tijdens de verzending niet kapot kan gaan. Er zijn ontzettend veel verschillende verzenddozen. Het is dus belangrijk om eerst de mogelijkheden te bekijken en daarna een weloverwogen keuze te maken. Als je twijfelt kun je het beste een proefverpakking aanvragen. Op die manier weet je zeker dat je de geschikte verpakking hebt. Het zou immers zonde zijn om grote aantallen te bestellen en er vervolgens achter te komen dat de verpakkingen niet geschikt zijn. 

Geschikte verzenddoos

Tape

Als je een geschikte doos hebt gevonden, is de volgende stap het inpakken en dichtmaken ervan. Om er zeker van te zijn dat de doos goed dicht zit, heb je stevige tape nodig. Je kunt kiezen voor effen tape. Maar als je wilt opvallen met jouw merk, kun je beter gaan voor bedrukte tape. Je kunt tape laten bedrukken met jouw logo en merknaam erop. Als de klant het pakketje ontvangt, zal hij of zij het gelijk herkennen. En dat draagt bij aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Als je kiest voor bedrukt tape, kun je veel geld besparen. Een verzenddoos laten bedrukken is namelijk veel duurder.

Laat je adviseren

Nu je weet wat het belangrijkste is wat je nodig hebt bij de logistiek van een webshop, is het tijd om geschikte artikelen uit te zoeken. Zowel de verzenddoos als de tape kun je laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden hiermee zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotim verpakkingen en ontdek het ruimte aanbod aan verzendverpakkingen, verzendlabels, tape en opvulmaterialen. Wil je meer informatie over een product of heb je vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren door een medewerker over de mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here