Home Automotive Alles wat je moet weten over financial lease

Alles wat je moet weten over financial lease

1917
DELEN
Alles wat je moet weten over financial lease

Financial lease, ook wel het huren van een auto. Veel mensen hebben niet echt een idee wat ze moeten bedenken bij een auto leasen. Het klinkt allemaal heel aantrekkelijk. Zelf heb je er weinig kosten van, en toch heb je een auto tot je beschikking. Het grote voordeel lijkt wel dat je er niet in één keer heel veel geld aan kwijt bent, maar is het op de lange termijn ook een verstandige investering?

Wat is financial lease?

Het klinkt heel bekend, financial lease, maar wat is financial lease nou eigenlijk? Financial lease is eigenlijk het huren van een auto in dit geval. Iedere maand betaal je dan een vast bedrag in plaats van het totale bedrag in één keer. Hier tegenover staat wel dat je over de leaseprijs rente betaald. Als het leasetermijn voorbij is, is de auto echter wel van jou. In principe is het eigenlijk gewoon een betaling per maand in plaats van in één keer.

Waarom zou je kiezen voor financial lease?

Ook deze vraag is redelijk makkelijk te beantwoorden. Als je zelf een beetje krap zit, is het niet mogelijk om een groot bedrag uitgeven aan bijvoorbeeld een nieuwe auto. In dat geval zou je een auto kunnen huren. Aan het einde van de periode krijg je de auto helemaal voor jezelf, waardoor je toch een nieuwe auto hebt en iedere maand genoeg geld hebt.

Maar heb ik dan ook een nieuwe auto bij financial lease?

Ja! Bij financial lease kun je zelf een auto uitkiezen die je wil. Zo kan je voor een simpele volkswagen polo gaan, maar in principe is het ook mogelijk om een BMW te leasen. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wil. De auto is dan ook helemaal nieuw. De maandprijs zal dan wel afhangen van de staat van de auto en hoe duur de auto van zichzelf is. Het kan dus wel zijn dat de auto duurder wordt, als je een grotere auto kiest.

Krijg ik hulp bij het leasen?

Als je eenmaal hebt gekozen om een auto te leasen, krijg je hulp van experts, die hier al jaren mee in aanmerking komen. De mensen van Msfinanciallease helpen je erbij om de juiste auto te kiezen en zorgen ervoor dat je echt krijgt wat je wilt. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de aanbetaling die je doet van je juiste prijs is. Zo betaal je niet te veel en krijg je toch de auto die je wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here