Home Tech AFAS SB+ is dé boekhoudsoftware voor accountants

AFAS SB+ is dé boekhoudsoftware voor accountants

414
DELEN
AFAS SB+ is dé boekhoudsoftware voor accountants

Als accountant heb je meerdere klanten voor wie je de boekhouding regelt. Je wilt dit natuurlijk zo gemakkelijk en vooral overzichtelijk mogelijk doen. Daarom wil je niet met verschillende programma’s werken. Hoewel veel programma’s op zich prima te koppelen zijn, is het een stuk idealer om al je werk in één programma te doen.

AFAS heeft met het boekhoudprogramma voor accountants de perfecte oplossing voor je. Waarom dit softwarepakket ideaal is voor elke mkb-accountant, zetten we hier voor je op een rij.

De klant is (en blijft) koning

Dat de klant koning is, snapt AFAS als geen ander. Daarom zijn de softwareoplossingen perfect afgestemd op zowel AFAS’ klanten als diens eigen klanten. 

Wat dit precies betekent? Heel simpel: in AFAS SB+ kan de zzp’er of ondernemer zelf kiezen hoeveel die zelf aan de boekhouding wil doen. Zo kun je er samen met hen voor kiezen dat je de volledige boekhouding regelt, maar kun je ook afspreken dat je alleen bepaalde controles uitvoert. En als de klant van gedachten verandert, pas je dat zo aan in het systeem.

Tijd over voor uitbreiding

Met dit boekhoudprogramma werk je een stuk sneller en efficiënter dan wanneer je continu moet overschakelen en dubbelchecken of je de juiste pagina’s voor je hebt. Bovendien automatiseer je een deel van je processen, dus ook aan handmatig werk ben je geen tijd meer kwijt.

Dankzij deze tijdswinst heb je een stuk meer tijd voor bestaande klanten. Wanneer het grootste deel van je klantenbestand de boekhouding grotendeels zelf doet, kun je bijvoorbeeld adviesplannen uitwerken en dit als nieuwe dienst aanbieden. Je kunt natuurlijk ook nieuwe klanten aannemen.

Tijd over voor uitbreiding

Voordelen voor je klanten

Ook voor klanten is dit boekhoudprogramma ideaal. De intuïtieve klantinterface heeft namelijk een dashboard met alle belangrijke informatie op een rij. Hierdoor hoeven klanten niet onnodig met je te mailen of bellen om te vragen hoe het ervoor staat – dat zien ze zelf in één oogopslag.

Ook is er een app voor op je smartphone beschikbaar. Klanten die ervoor kiezen om een deel van de boekhouding zelf te doen, kunnen dat zelfs onderweg al regelen.

Alles op een rij

Met de boekhoudsoftware van AFAS heb je als accountant tijd voor belangrijkere dingen dan bonnetjes overtypen of cijfers op de mail zetten. Je klanten hebben te allen tijden inzicht in hun eigen financiën en kiezen zelf hoeveel ze aan jou overlaten en hoeveel ze zelf doen. Zo houd je tijd over voor het ontwikkelen van nieuwe diensten, het aannemen van nieuwe klanten, of simpelweg een keer een dagje vrij. Ideaal!